Ruyaalya Biz 12 aydır Prima premium care kullanıyoruz pisik vs yaşamadık şükür premium care den Prima aktif e geçmeyi planlıyorum kullanan var mı bu şekilde.marka aynı ama seri farklı diye tereddütdeyim tecrübe eden anneler yardımcı olur musunuz 🥰💁
Flamingom Ruyaalya ben 5-6 ay prima premium care kullandım. Sonra sleepy natural külot beze gectik. Keşke en basından alsaydım dedim. 22 aylık kızım çok memnunum.
2bebelianne__ Ruyaalya ikisinin yapısı da aynı değil farklı google dan aktif bebek premium care yorumlarına bakarsanız anlarsınız 😊eğer bebeğinizin cildi hassasa sorun yaşayabilirsiniz bizde prima premium care kullanıyoruz başka bez denedik hep sorun yaşadık
cydcvk Ruyaalya Ruyaalya ben gündüzleri aktif bebek kullanıyorum. Geceleride premium care. Hiç bi sorun yaşamadım canım 13 aylık benim kızımda
senamiray Ruyaalya hiç memnun kalmadım alma bence temizken bile kokusu çok ağır üstelik kakayı direk geçirmişti bizde doluluk çizgisi de yok hepsini denedim sleppy kullanmaya daimi karar verdim
Minikkusunannesi-1 Flamingom merhaba kızım 1 yaşında ve bez taktırmak istemiyor yarım saat peşinde koşuyorum bez bağlamak için külot bez kullanan bir arkadaşım çiş yapınca sarkıyor ve belinden kayıyor demişti o yüzden rahat edememiş siz memnunmusunuz bi şikayetiniz varmı merak ettim
Flamingom defneesra külot bez bir beden buyuk almalı ama benim kızım bacaklar iriydi. Aldıgımdan beri cok nadırdır taşması çok guzel sarıyor
2bebelianne__ Minikkusunannesi-1 prima premium care kullanıyorum çok memnunum 3,4 aydır külot bez kullanıyoruz çok güzel kızım 10 aylık
Flamingom Minikkusunannesi-1 yok hiç oyle sorun yaşamadık aksine öyle güzel sarıyor ki imkansız sarkması
Ruyaalya 2bebelianne__ hiç riske girmiyorum o zaman teşekkür ederim 🥰 bu arada premium care 6 dan sonra yokmuymus böyle bişey duymuştum