Birtosbagannesi_35 Hvv 4 buçuk aylıkken yaptırdım 2 yaşına kadar diye biliyorum sünnet için 2yaştan 6 yaşa kadar yapmıyorlar 6 dan sonra yapılıyor diye biliyorum ben
Bebegimm1 Hvv cok hareketli olmadigi zamanlarda yaptirmak daha iyi hem kucuk oldugu icin lokal anestezi ile yapiliyor 2 aylikken yaptirdim sunnet olmus gibi degildi anlamamisti 1 haftaya tamamn iyilesmisti
Gycl Hvv ilk oğlumu 4,5 aylıkken sünnet yaptirmistik hareketlendigi için dönmemesi acısından flan hamak salıncağa alistirmistik farkında olmadan çok zorlandık bu oğlumu 1 aylık olunca veya 40 i çıkar çıkmaz hemen yaptırmayı düşünüyorum
Nohutannesi Hvv 10ay 7 günlükken yaptırdım. Doğru zaman aralığı 2 yaşa kadar yada 6 yaşından sonra.yani 2yastan sonra 7ye kadar psikolojisi açısından önerilmiyor.
Nohutannesi Hvv vallahi nedenini bilmiyorum ama ilk gittiğimiz çocuk doktoru 4.aydan önce önermiyoruz demişti. Belki nedeni okadar küçükken anestetek madde alması yada calpol alması olabilir. Ama çoğu kişi de yaptırıyor bilemiyorum. Düşündüğünüz doktora danışın bence
Ozzlemm34 Hvv 3.5 aylikken yaptirdim doktorumuz 6 aydan oncesi yaptirin demistine kadar erken yapilirsa o kadar cabuk iyilesiyor
MNMD Hvv 4 ay 20 günlüktü. Bence tam zamanında yaptırdım. Daha erkende olabilirdi ama cesaret edemedim
Mervesnck Hvv 3 aylikti yaptirdim ayarlayabilseydik dahada erken yaptirirdim ne kdar hareketlenmeden yapilirsa o kadar iyi cabuk toplarliyor bez canini cok yakmaz
Narin9 Hvv 2buçuk 3 aylık mı neydi yaptırdığımız. Sorduk tam zamanı dedi çok fazla hareketli olmadığı için hem çabuk iyileşiyor hem sadece ilk gün biraz zor geçiyor. Büyükçe ve kilo aldıkça iyi olmuyor