Baby_Lena Birtosbagannesi_35 ooovv o zaman kesınlıkle bol bol ılık dus aldırın cıldın kurumasına ızın vermeyın
Elfydr Birtosbagannesi_35 doktorun görmesinde fayda var. Bir resimle bu taniyi koymamız dogru olmaz. Benim kızımın çenesinden olmuştu. Ya mustela , yada bepantol kremi öneriliyor.
Birmelekanneesi Birtosbagannesi_35 sıcaktan olmuş olabilir oğlumun yüzünde kulaklarının boynunun oralardada var aile hekimine sordum hametan kullan dedi
Birtosbagannesi_35 Birmelekanneesi hametan bendede var evde iyi geldi i size ama çok hasass cildi korkuyorum sürmeye pazartesi götürücem
Birmelekanneesi Birtosbagannesi_35 sürekli emmek istiyo bende emziriyom havalar da sıcak olduğu için yüzü çok kötü olmuştu çok şükür baya geçirdi oğlumun da cildi çok hassas
Birtosbagannesi_35 Birmelekanneesi vücudunun her yerine sürülürmü peki yada yüzünün tamamına nasıl uygulucam
Birmelekanneesi Birtosbagannesi_35 ben sadece yüzüne sürüyorum vücudunda yok yüzüne de normal krem sürer gibi sürüyorum başka bişey yapmıyorum gerçekten köreltti çok kötüydü yüzü
Birtosbagannesi_35 Birmelekanneesi bende süreyim bari ya inaşlalh çare eder günde kaç kere sürüyorsunuz peki yatarken falan sürüyomusnuz gece
MKMM23190514 Canım bu isiliktir arada gidiyor sonra tekrar çıkıyor benim kızımda da var kuruluktan oluyor müstelanın kuru vücutlar için kremi var doktor bana önerdi sende al hemen geçirir
Zolizo Birtosbagannesi_35 Alerji gibi geldi bana da. Benim kızımın egzamalarına pek benzemiyor. Bu sıralar ne yediyse bir yemesin bakalım.
Birtosbagannesi_35 Zolizo inan bunun yüzünden ek gıda vermiyorum alerji yaparda anlamam diye sadece mama ve yoğurt
Zolizo Birtosbagannesi_35 Yani egzamanın farklı görünümleri varsa bilemiyorum tabi, ben bizimkine benzetemedim o yüzden dedim. Umarım alerji de değildir egzama da değildir.
Birtosbagannesi_35 Zolizo inşallah değildir bende bilmiyorum ki nasıl oluyor ilk bebeğim daha anlamıurlumda bakıyorum egzama fotoğrafına onada benziyor islipede benziyor kafam karman çorman