Ayazimm58 Ben ve arkadaşlarım gözlerimiz dolu dolu okuduk, birdaha çokca sükrettik varlıklarına❤️ Bu zor günler geçecek geriye güzel anılar kalacak inşaALLAH 🍀
ketcapli_lahmacun Ayazimm58 Annelik ne güzel ne kutsal bir meslek. 🎈🌼😍 Derler ya “Anne olunca annemi daha iyi anladım” diye. Allahım binlerce kez şükürler olsun.
Eda-Ece Ayazimm58 Binlerce şükürler olsun Rabbim böylesi bir duyguyu bizlere yaşattığın için 🤲🏻 Allah isteyen ve hakkıyla bakabilecek herkese çocuk nasip etsin, dünyanın en güzel varlıkları onlar 💖
ikiprensannesi_gul Ayazimm58 o yüzden duamdır Allah anneliği hak eden herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin🤲❤
Ayazimm58 ketcapli_lahmacun Kesinliklee 🥺 Mesela yaşımız kaç olursa olsun gelip üzerimizdeki yorgan düştü mü diye bi gecede 5 defa kontrol eden o Anne, şimdi bizleriz ❤️ Layıkıyla görevimizi yerine getirmek duasıyla 💕
Ayazimm58 Eda-Ece Aminnn çok doğru yazdın hakkıyla yapabilecek kadınlara nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Minik koalalarımız 🐨 😂😍
Ayazimm58 MatmazelDeniz Yaaa ❤️ Bol bol doya doya kucaklayalım, az büyüdüklerinde istesek de kucakta durmayacaklar🥺
AtaVeAnnesii Ayazimm58 Cok duygulandim cok guzel be hakli bir yazi sabredip bu gunlerin tadini cikarmali☺️
Ayazimm58 AtaVeAnnesii Olaylara Pozitif, farklı bir açıdan bakabilmek çok yardımcı oluyor güç veriyor sanki, hele de yalnız olmadığımızın bilincinde olduğumuz da ❤️🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayazimm58 Bazen zoe,bazen yorucu, bazen sabrın en zorlandığı anlar, bazen birlikte kahkahalarla güldüğün,uyurken hayranlıkla izlediğin,koklamaya doyamadığın evlat.. Ne güzel şeysin.. ♥️