idilolo Merhaba, 14 günlük bebeğim, birkaç gündür sürekli emmek istiyor, emzirip duruyorum, uykudan sıçrayarak uyanıyor, eller sürekli ağzında, doğum kilosuna ulaşmış, büyüme atağı filan diyorlar, imdat diyorum! Böyle mi oluyor?
elifhanimm idilolo evet kuzum 3 aya kadar böyle. Ama şuan sana ihtiyaç duyuyor tümden aç olduğundan değil, doğduğunun farkında değil ve senin kokuna tenine muhtaç
Yarim_Kilo_Kiyma idilolo Size en muhtaç olduğu zaman, emmek istemesi kadar doğal ne olabilir annesi 🌺
256820 idilolo Bende öyle 14 günlük meme istiyo sürekli aranıyor memede uyuyor memeden çektiğim yatırdığım an uyanıyor beni emzik niyetine kullanıyor resmen :(
idilolo Yarim_Kilo_Kiyma ya emiyor sonra uyuyor sonra ağlıyor, çok korkuyorum şu an bişeyi mi var acaba
Soe idilolo benim bebeğim de 15 günlükken doğum kilosuna ulaştı, doktoru çok geç ulaştı dedi. Sürekli elleri ağzında ben de sütüm yetmiyo diye düşünüyorum.
BabyGroot idilolo gazı vardır annesi ondandır 😊 her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkar, karnına masaj yap. Ve en güvendipi yer senin kucağın olduğundan sana ihtiyaç duyduğundan da emmek ister
Yarim_Kilo_Kiyma idilolo Çok normal, dünyaya adapte olmaya çalışıyor🥰Her emmek istediğinde aç demek değildir. Üşümüştür, korkmuştur, size ihtiyac duymuştur, sarılmanızı istemiştir, gazı vardır. Bol bol göğüsünüzde yatırın. Sizin kalp sesiniz bebeği çok sakinleştirir, annw karnında gibi hissediyor. Tekrardan hayırlı olsun minnoş 🌺
BabyGroot idilolo bazen gazı tam çıkmıyo biz ne kadar çıkardık desek de YouTube dan gaz masajı teknikleri var oradan bakarak yap. Benim kızımında emzirdikten sonra çıkarır koyardım yine ağlardı sonr masaj yaptıkça yine bir sürü gaz çıkarırdı
Dilekdefne21 idilolo eee ne yapsın çocuk açmı kalsın tabiki emmek isticek evet bu böyle 3 aya kadar yandın daha simdiden şikayet etmeye başlamışsınız
idilolo Dilekdefne21 ya ne alakası var çocuk susmuyor ağlıyor diyorum yanmışsınız, evet vah bana yandım.
Soe ayseasel1 ilk günler ödem atıyor bebekler. Doğdukları kilolarının %10u kadar zayıflıyor. 1 hafta 10 güne Doğdukları kiloya geliyorlar tekrar
Nesibe92 idilolo benimki 2 ay 14 günlük hala sürekli emmek istiyo hep memede acikinca 5 dk doyurmiyim ortalik ayaga kalkiyo olsun canim emsin anne sütü gibisi yok benimki cok emdigi icin kusuyordu sık sık hatta doktor gak dese ver gık desr ver memeyi ne kafar emse o kadar iyo demisti
Ecrininanasi Benim bebeğim de 2 haftalık ne uyuması var ne memeden ayrılma isteği ne yapacağımı şaşırdım artık memede uzun süre durmaktan göğüs yaralarım daha da arttı ☹️ İnşallah geçer bu günler bir an önce 🥰