Zulalhamza Metehan123 bu sekil olmasi onun saglikli olmasi manasina geliyormus oyle demisti doktorumuz yenisini icerken eskisini cikariyor rahat olun
Metehan123 zeynepbalci ay ne bilim 5 6 tane kakali bez atiyorum rahat dr.una da yazdim daha gormedi bile
Metehan123 seymabykn yaramiyo cuku 20 gunde sadece 200 gr almis mama aldim ama adam kabul etmiyo illa meme anca emzirirken kandirip araya mama katiyorum o sekilde 60cc anca iciyo
endoplazmikretikulumiste Metehan123 gece mama verin ama rüya beslemesi yaparak yani uyandırmadan biberonla.
Sermec27 Metehan123 oğlum 22 günlük günlük 8 10 arası çişli 8 10 arası kakalı bez alıyorum oğlum 3080 gr doğmuştu 2800 e inmişti 22 günde 750 gr almış bugun 3550 olmuştu bence normal 🥰
Sermec27 Metehan123 benim de ilk Bende cok pimpirikliyim üstelik 2 kaybım var 16 ay önce oğlumu kaybettim annelik zor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🥰
idilolo Metehan123 gaz sancısı çekmiş bugün, 14 günlük o ağladı ben ağladım, kötü anneyim diye kendime kızdım
Naaaaazzzzzz Metehan123 kakası yeşil mukuslu mi kilo alımı nasıl az mi laktoz intoleransi yada sut allerjisi olabilir. Benim kızımda öyleydi meğerse laktoz intoleransi varmış
Metehan123 Naaaaazzzzzz ilk suphelendi dr ama belirtilerine bakinca kesin var gibi gorunmuyo diyetini ac dedi sut icmeye basladim ama kakasi disinda bi sikintisi da yok gibi anlamadim bisey ben de
Nil_defne Naaaaazzzzzz Merhabalar, bizimde kakamız yeşil, sık ve gürültülü yapıyor. Kusma ve iştahsızlıkta var. Sizin başka belirtileriniz neler? Süt alerjisi mi laktoz intr ayırt edilemiyo bi türlü😰
serpil1 Metehan123 bizde öyleydik 2 gündürde yapsın diye bakıyorum yapmamasından iyi normal sayısı falan canım genelde her bebek öğle yukardan geliyor aşagı boşalt dermiş bagırsaklar doktor öğle söyledi
Metehan123 serpil1 ay ne bilim surekli kaka yapinca yedigi nerde duruyo bunun diye dusunmeden edemiyo insan