[silindi] Evet hanımlar fikrinizi almak istiyorum. Mutfak dolapların içine dolap bezi koyuyor musunuz? Şaun ki evimde hep hep kullanıyorum. Ama yeni evimde kararsızım, sizler ne şekilde yapıyorsunuz
ikimelekannesi_ [silindi] kullanıyorum en azından dolap içleri çok çok tozlanmiyor sileceğim zamanda bezleri makinaya atıyorum kısa programda yıkıyorum asıyorum tekrar seriyorum
Bebegim_28 [silindi] ben hiç kullanmadım. Yani annemde kullanmazdı. Bardak ve kaşık bölümünü sık sık sizlerim içlerini. Geri kalanını da 3 ayda bir silerim iç dış
[silindi] Deletedmom896 peki hemen kirleniyor mu ? Bu arada dolaplarını içini hangi deterjanı kullanıyorsunuz
[silindi] elifhanimm bendede öyle çok uğraştırıcı oluyor o şekilde peki hangi deterjanı kullanıyosunuz
ikimelekannesi_ [silindi] aldıklarım böyle sünger gibi değil ama kumaş da değil makina da 28 dk da yıkıyorum asıyorum dolaplari temizleyen kadar zaten kuruyorlar
Bebegim_28 [silindi] güldal yağ çözücü çok rahat oluyor onunla köpürtüyor, arkasından duru sulu bez onun arkasından cam sil ve kuru bez 🤭
Ahkukulivahkukuli [silindi] ben kullanmıyorum, nenem kullanırdı bir sürü is cikardi bide onları yıka as kurula dolap ici sıl kurula onları ser coooook uğraştici ve saçma ben direkt dolap içlerini ayda 2 silerim geri düzeltirim bu kadar işte bazen de makineden temiz çıkınca silerim koyarim ohh mis
Cheerfulmom [silindi] Ben sadece bardaklarım altına koydum ama bez degil şeffaf bişey hatta buzdolabıma da onu kullanıyorum. Altta plastikler,tencerelerin olduğu bi göz var oraya da serdim eşyalar kaymasın diye onun haricinde hiçbiryerde yok gerek de yok 🤷🏼♀️