Ygtemrebebek Anneler aranızda uzamış sarilikla uğraşan var mı bizim 12. Günümüz sariligimiz 13 lerde doktor uzamış sarılık dedi bol.bol emzir dedi 10. Günden sonra sarılığın zararlı etkisi yokmuş yaşayan tavsiyesinolan var mj
Atesmomy Ygtemrebebek mama başlamadınız mı canım bizimde hastaneden çıkarken 13 tü mama başladık 3gün sonra 11oldu sonra da geçti
34_21_23 Ygtemrebebek bizim 17 ye çıktı fototerapi aldı 10 a düştü 1 aylıktı hala rengi gözleri sarıydı zaten çok çabuk geçen birşwy değil kan şekerinin düşmemesi lazım sürekli emzirin mama verin
Glsm11 Ygtemrebebek bizde yasamiştık bol bol emzirdim güneşe yatırdım ve gece ısıgın altında uyuttum 3 aylıyız daha yeni geçti. Canınızı sıkmayın bebege hiç bi xararı yok
Glsm11 Ygtemrebebek tahlileri yapıldıkdan sonra mı uzayan sarılık denildi tahlil yapılması gerekiyo neden gecmedigine dair
Teemo07 Ygtemrebebek 3. Ayın basında bitti. Ben 10. Gün bıraktım ama baktırmayı. 11le başladık 5. Gün 7ye düşmüştü. Daha da ölçtürmedim açıkçası. Ama yüzünden gözünden belliydi sarılıgı. Gecen gun kontrole gittik bitmiş dedi doktor.