cemreninnannesii Kızlar kızım 8 aylık olacak artık çorbaların içine yemeğinin içine kıyma koyucam bebeklerinizin sevdiği bir tarif var mı araştırıyorum yok bulamadım doğru düzgün
-erCansu- cemreninnannesii köfte yapıyodum ben havuç soğan sarımsak çok az zeytinyağında önlü arkalı çevirip su ekleyip pişiriyorum yumuşak oluyor ezip veriyodum kuzu kıyması verdim bide 1 yaşını geçene kadar
Coyness2020 cemreninnannesii ben direk köfte olarak pişirip vermiştim henüz bizim yemeklere geçmediği için. Küçük yuvarlak köfte olarak maksat tadım yapsın ama çorbasına da koyabilirsiniz. Mesela mercimek çorbayı yaparken içine buzlukta iki küçük kıyma atın nutun malzemelerle pişer blend edersiniz sonrada.
cemreninnannesii Coyness2020 ben sebzeleri birbirine karıştırıp çorba yapıyorum mücver tarzı yapıyorum ama artık tükendim kıyma denemek lazım 8 aylık olacak tarif bulamıyorum artık
Coyness2020 cemreninnannesii Şuan tadım dönemi zaten sıkmayın kendinizi yavaş yavaş alışacak az kaldı sizin yemeklerden yemesine ztn. Aynen çorbalara köyün bide köfte olarak verin denesin bı bakalım 😊👍