Aslimaercan Canım anneler merhaba 🙋🏼♀️ta diye edeceğiniz şampuan varmı yada öneri geçmiyor konakları maalesef zeytinyağ kullandım ama ise yaramadi
Bal_yanak Aslimaercan üstte kalsın canım ben üç kere üst üste üç gün zeytinyağı sürdüm yarım saat bekledim sonra tarakla yukarı doğru kaldırdım saçlarını para geliyor zaten peçete ile temizledim sonra banyo yaptırdım yaptırırken saçlarını hafif masaj yaparak yıkadım çok şükür ben kurtuldum mustelanın Konak şampuanlarıni duymuştum bı bak istersen kabuk bağladı mı konak ilerleyince biraz zor oluyormuş galiba
Buse60 Aslimaercan canım gerçek zeytinyağıni sür 1 saat kadar bekle ince tel tarakla tara sonra yıka 2 yapmada geçiyor kuzum
Maya1 Aslimaercan sabirli olun zeytinyagi ike geçirdik biz. Surdukten sonra tarayin bol bol. Kaldirin ayaga konakları. Bir kac yapistan sonra zaten geçecektir. Bizim de basimiza bela olmuştu. Ama duzgun yapmamışım.
kbra_ayc1 Aslimaercan canım ben annemden kantaron yağı almıştım sürdüm saçına bir saat beklettim yıkamadan öncede Konak tarağı ile taradım. Çok faydasını gördüm bir iki defa yaptım geçti çok şükür.
zarifhanim Bebeğin kafatası geliştikçe baş yeni deri oluşumu için eski deriyi konak şeklinde vücuttan atıyor. Bu çok normal bir durum, her banyodan önce zeytinyağı sürüp ince tarakla tararsanız bunu düzenli yapınca geçiyor 🤗
Omertugra20 Aslimaercan ben bioderma kullaniyorim canim konak sorunu oglumdada var kalmadi konak geçene kadar 2 kere şampuanladim ilkinde beklettim taradim