Leylaa_ Bebeğim 33 günlük ne zaman emzirsem midem bulanıyor emzirdikten sonra başım dönüyor neden oluyor bilmiyorum aranızda böyle olan var mi neden oluyor doktora gitmem lazım mi
JackDaniels Leylaa_ Kan şekeriniz düşüyor olabilir veya doğumda kan kaybınız olduysa oda etkiler. Beden süt üretmek için sürekli kalori harcıyor enerji sarf ediyor o enerji açığını yediklerinizle kapatmanız gerek
crazymommy Leylaa_ emdirdikçe anne acıkıyor ya ondan kan şekeriniz düşüyor olabilir sürekli tatlı birşeyler atıştırın isterseniz ama ebenize de söyleyip kan tahlili verin isterseniz içiniz rahat etsin açısından 😊
Nagi611 Benim de aynı dediğin gibi oluyordu 3 ay falan sürdü neredeyse. Ben gitmeye gerek görmemiştim
crazymommy Leylaa_ valla sık sık yemen lazım canım emdirirken bile agzına birşeyler Atman gerekiyor bende emzirince çok acıkıyorum elim ayağım titriyor canım kaçıyor bu sefer midem bulanıyor başım dönüyor bunun yüzünden aldıgım kilolar cabası 🙄🙄🙄
crazymommy Leylaa_ onu bende anlamış degilim valla ya 🙄😂😂😂 kıyafetlerim olmuyor varya nasıl sinir oluyorum oturup aglıyorum 🤣😅😅😅😅
Kaganalis Leylaa_ piskolojik. Bir adi vardi ama unuttum. Bende yasadim onu. Basta inanmadim ama sonraki aylarda meme reddi yasadigimizda tekrar ayni seyler olunca kesin emin oldum.psikolojik. Kendinize ve bebeğinize guvenin.