Omerinannesi342 Haftanın kaç günü yapıyorsunuz kızlar ben 2 gün yaptım 3. Gün bugün yapamıyorum kaslarım yoruldu hamlandım sanırım bugün ara verip ne zaman başlamalıyım yarın da dinlendireyim mi?
Es-Es123 Omerinannesi342 merhaba, yapmaya yeni başladıysanız eğer kaslar ham olduğu için ağrı olur. Bir kaç gün kasları dinlendirip yeniden yapmaya başlayın 🙏🏼
Omerinannesi342 Es-Es123 tamamdır çok teşekkür ederim evet çok ağır oluyor denedim olmadı Pazartesi devam ederim o halde ama pazartesi gününden itibaren her gün yapabilirim ara vermeden dimi
Es-Es123 Omerinannesi342 ilk etapda her gün yapıp çok yormayın kasları 2 gün yapıp 1 gün ara verin daha faydalı olacaktır.
Omerinannesi342 Es-Es123 tamam canım 55 kiloyum ama hamileliğimde 22 kilo aldım şimdi göbeğim sarktı ve buruştu acaba düzelir mi devamlı yaparsam 😩
Es-Es123 Omerinannesi342 düzenli yapıldığında mutlaka faydasını görürsünüz. ah benimde 10 kilo fazlam var fırsat bulup spora başlayamadım henüz. Emziriyorum diyette yapamıyorum. Bebeğim 3,5 aylık sizin bebeğiniz ne kadarlık