kbrasahhbz1 Merhaba sevgili anneler bebelac devam sütü kullananlar var mı aranızda ? 2 kere verdim kusma yapıyor neden olduğunu çözemedim aynı sorunu yaşayan var mı ?🙏🏻
Zekiyee29 kbrasahhbz1 bende kullanmıştım bizde de kusma yaptı mamayı değiştirdil sma kullanıyorum çok memnunum.
Eeisitan kbrasahhbz1 bebelac gold 2 numarayı kullanıyoruz yaklaşık 2 aydır bir sorun yaşamadık her mama her bebekte faydalı olmuyor diyorlar belki sevmemiştir
kbrasahhbz1 Zekiyee29 tüh ya böyle az da kusmuyor oluk oluk kusuyor değiştirmem lazım o zaman benim de
Zekiyee29 kbrasahhbz1 oyleyse değiştirin bize doktrumuz normalden fazla yanı gaz çıkarırken kusması harıc eger fazla kusarsa mamayı değiştririz demşti
kbrasahhbz1 Zekiyee29 evet bende vermiyorum bıraktım şimdi yeni mama araştırıyorum qmq aptamilden de şikayetçi olan çok var ,
Zekiyee29 kbrasahhbz1 biz ilk aptamıl kullandık ama aşırı gaz sancısı yaptı gaz damlaları kullandık baktık olmuyo bebelac alalm dedık ve ondan da memnun kalmadık şuan ıyıkı sma denemişim diyorum. Mama çok değişik bişey jer bebege farklı tepkıler verıyo deneme yanılma yaparak buluyorsunuz 🙄
kbrasahhbz1 Zekiyee29 Hipp de çok önerilmiş ama hangisini alsam karar vermek çok zor ucuz birşey de değil keşke deneme boyu olsa bu mamaların ya :((
Gulcanyvz Kızlar bebelac la bebelac gold arasında ne fark var ? Bizde sma kullanıyoruz aldığımız markette kalmadı diye bebelac aldık bu mamayı daha çok sevdi kızım daha çok içiyor bilgi verirseniz sevinirim