kbra_ayc1 Kızlar bebeğim isilik olmaya başladı. Hergün yıkıyorum üzerine ince kıyafetler giydiriyorum ona rağmen isilik olmaya başladı. Artmadan neler yapabilirim. Bebeğim 65 günlük
Zehra3737 kbra_ayc1 bende ahni dertten muzdaribim 7 aylik ne zaman havalar isinda cocuk surekli isilik oluyor🙄yazi boylemi gecirecez anlamadim
Melisbugi kbra_ayc1 ben hergün duş ve pişik kremi ile geçirdim çok az bazı yerleri kızarıyor hemen sürüyorum gül suyuda iyi geliyormuş otacının almıştım yeni geldi dene istersen
Cansudurmaz kbra_ayc1 gül suyu alın ve pamukla silin çok iyi gelir otacı marka doğal içerklidir. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun 💜
Darkrosewater kbra_ayc1 geçenlerde bizimde vücudu yüzü kırmızı kırmızı oldu doktor sıcaktan dedi isilik mi bilemedim duş aldırdım sudokrem sürdüm her yerine geçti çok şükür bi daha olmadı gündüz dışarı çıkarmamaya çalışıyorum aşırı terliyor çünkü
Busra4509 Bizde de aynı dert var doktor oda 24-25 derece olacak sıcağa çıkmayacak gunde 2 kere duş alacak fakat sabun şampuan kullanılmayacak dedi ve 2 adet krem yazdı sanırım yazı böyle gecirecegiz