HeartShapedGlasses Benimki 9 aylık. Kahvaltı yaptı şimdi öğlen ve akşama ne pişirsem bilemedim. Siz bugün neler yaptınız?
annesinin_kizi HeartShapedGlasses ben dün akşam şehriye çorbası yapmıştım akşam yemeğine içmedi Bugün öğlen içicem yanına da ne yapılır hiç bilmiyorum
annesinin_kizi ikizbabymom canım semaiz otu çorbası naısl yapıyorsun Çok aldım ama yoğurtla karıştırıp verdim
ikizbabymom annesinin_kizi ben uydurmasyon yapıyorum 1 soğanı öldürüyorum 1 yemek kaşığı ev salçası ekleyip kavuruyorum 1 çay bar siyah mercimek koyuyorum yarım litre suya haşlanmaya başlayınca köftelik bulgurla yaptığım minik köfteleri ekliyorum o da haşlanıyo en son semizotunu atıyorum bi tık kaynıyo kapatıyorum altını ben malatyalıyım köfte yemeklerimiz çok fazla çocuklarda seviyo sen istersen pirinç de koyabilirsin köfte yerine
AdemCicekAli Et suyuna şehriye çorbası yapicam yoğurtla . 7,5 ayligiz çok fazla yemiyor çorbaları 10 kaşık falan . Kahvaltıdan önce emzirmistim aç değildi . Ara öğün keçi sütlü bebe bisküvisune muz kattım verdim 3-4 kaşık yedi . Çiğneme yapmıyor yutuyor büyük gelenleri çıkarıyor. sizinkiler de böyle miydi?
HeartShapedGlasses AdemCicekAli çiğneme yapıyor. Ama çiğneyemeyeceği kadar büyük parçalı bir şeyse çıkarıyor
Gossipgirl14 HeartShapedGlasses öglene kabak ve bulgur pilavı yaptım. Aksamı dusunuyorum hafıf bıseyler olsun ama cokk gelmıyor aklıma. Oglum 15 aylık bu arada
annesinin_kizi ikizbabymom bu şekilde de denerim canım güzel tarife benziyor teşekkür ederim 😘 denicem
ikizbabymom annesinin_kizi biz bunun ıspanaklı versiyonunu da yapıyoruz unlu bulgurla yarma diyoruz en son erik ekşisi ve tuzunu katıyoruz malatyanın gözde yemeklerinden benim kuşlarım bayılıyo
ikizbabymom HeartShapedGlasses kıvamını sen ayarla kaynar su ekleyebilirsin pişirirken sulu olacak biz altını kapattıktan sonra erik ekşisi de katıyoruz
Portakal HeartShapedGlasses soğanı salçayla kavuruyorum domates koyuyorum pirinç veya bulgur da koyuyorum biraz pişince semiz otunu atıyorum
SonSerce Mercimek çorbası, taze fasulye, pilav, yoğurtlu havuç 29 aylık bizimki biraz büyük kaldı galiba ☺️
Meryem30 Ya hnmlar benim Kızım yeni bir yaşına girdi kilosu 7.800 gram sağlık ocağına götürdük zayıf dediler çocuk dokturuna görürdüm kan değerleri iyi cıktı idrarinda enfeksiyon cıktı ve 7 günlük antibiyotik verdiler önceden bir mama verdiğimde nasıl verdimse öyle tuvalete çıkıyordu verdiği antibiyotikle 3 günde bir tuvalete çıkıyordu ilaç iyi geldi ve yine ne veriyorsam aynen öyle tuvalete çıkıyor ilaçta 7 günlüktü zaten ve yine çocuk dokturuna görürsem yine öyle olacak ne yapacam bilmiyorum sogan iltihapa iyi geliyor diyorlar ama kızım zaten zayıf ve bana dediler sogan suyunu ver sogan suyunu verirsem dahada zayıflar bende bugün bir mama yaptım yarim sogan 4 kaşık pilav 1 patates 1 tatlı kaşığı domates salçası çünkü soğanı nasıl kullanacağımı bilemedim varsa önerileriniz için yardımcı olun
Balogluum HeartShapedGlasses 8 aylık kıymayı pişirdim pişirdiğim suya bezelye tatlı patates koydum pişince çatalla ezdim kıymalı yemekleri seviyor