Burcak11 Kızlar 28 mayısta doğum yaptım 1 haziranda başvuru yaptım şuanda e devlette ödeme aşamasında yazıyor yatmış mı oluyor Pttden mi alacağım? Pttye sorduğumda hesabınız varsa yatar demişti ptt hesabım var oraya yatmaz mı
Ulku_06 Burcak11 Mrb. Siz diyince baktım ben de E devlete Ödeme aşamasında Miktar 300,00 diyor. Nerden çekilecek bu para? Bilgisi olan var mı? 3kasım2020 de doğum yaptım ben. Geç mi kaldım acaba çekmeye?
Linafiliz Burcak11 ptt kurum odemeleri kismina bakin edevlette yattigi tarih gosteriyo yattysa pttden alin giseden
Ulku_06 Ulku_06 Melis2021 Yunusemrem15 Alyameltem 🤲🤲🤲 Çok Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben Iban a yatacak zannediyordum. Çünkü Iban bilgisi istemişti iş yerim. PTT dememişti. İyi oldu bu postu görmem. 2022 ye kadar çekmem lazımmış.
Nurcannn Burcak11 ödeme aşamısında ise yatar birgün benim de doğum yaptığım da öyle yazıyordu gittiğim de ne zaman yatacağı belli olmaz bi ara gel bakalım demişti ptt de hesabım yok gidip gişeden alıyoruz.
Alyameltem Burcak11 e devlete ptt adıma ödenmiş yardımlar diye aratın çıkıyor yattıysa kimliğinizle gidip pttden çekiyorsunux