Furug Kizlar sgk kapsaminda bakan onerebileceginiz biri var mi? Koruya gidiyorduk ama doktorumuz sgk ile anlasmayi birakti muayne ucretide 400u geciyor… Onerebileceginiz birileri varsa yazar misiniz?
Ballilokmamelmaliturtam Furug Medicalpark Keçiören Ali selman Doğukana gidebilirsiniz Çocuk doktoru sordunuz değil mi ?
Nilyaa Furug merhaba emil hoca mıydı doktorunuz biz de ona gidiyorduk malesef anlaşmasını bitirmiş sgk yla bekleyeyim ben de burada
Yasemin_06 Nurgrvn alifede hangi doktora gidiyosunuz bizim doktorumuz bıraktı gitti orayı malesef o yuz den doktor arayışına girdik bizde
Buseasel8 Furug Etlik lokman hekim Hatice hoca doğumumu da kendin de yaptım. Acayip ilgili Güler yüzlü, muane fiyatları da çok uygun doğum da çok uygun.
Furug Ballilokmamelmaliturtam evet.biz cankayadayiz ama medicalparkta doktor arkdsmda onerdi artik mecbur kalirsak orasi olacak.sigortamiz medicana medicalparkta falan geciyor livde yok
Tospikkkk Ballilokmamelmaliturtam bu doktordan ek gıda sürecinde memmun kaldınız mı acaba nasıl bir yol izliyor
Ballilokmamelmaliturtam Furug Mesafeniz varmış evet ama öneririm çocuğumuzun herşeyiyle ilgileniyor doktorumuz
Elmaliturta_ Furug bizim özel sağlık sigortamız var bu yüzden orası sgk anlaşmalı mı bilmiyorum ama eğer öyleyse Keçiören Vm Medikal Park Dr.Arzu Karlı doktorumuz memnunum