Vahide18 Bebegim 4 aylik benm yediklerimfen kaynaklaniyormus 😟basina gelen varmi sut ve sut urunleri yemem yasak baska neler yememem gerekiyo
Agg0207 Vahide18 dana eti süt ve süt ürünleri kuzu eti paketli tüm gıdalar canım bende diyetteym kızım 25 günlüktü başladım 4 ay 4 günlük hala devam
ezgioyku Vahide18 Cemrelina Agg0207 kızlar belirtileri neler nasıl anlıyorsunuz? Doktora sordum sen kendin test edeceksin dedi
Mervea Vahide18 sadece süt ürünleriyle hazır paketli yiyeceklerden kaçının daha çok yeşillik kırmızı et tavuk tüketin kalsiyum kullanın En az 3hafta diyet yapmalısınız ki düzelme olup olmadığını anlayasınız
Cemrelina ezgioyku ben de bilmiyorum ki canım kızımın vücudunda sivilceye benzer şeyler çıktı doktor yediğin bişey dokunmuş dedi ama alerjik falan demedi anlamadım
Vahide18 Cemrelina benm kizimda mukuslu kaka vardi en sonda vucudu kizardi kan testiyle kaka testi verdik oyle cikti
Mervea Vahide18 ah ah inşallah yaşına son 1.5 ay kaldı doktorumuz bizim için 18 aya kadar diyet devam diyo moralim bozuluyo iki ayrı doktora gidiyorum😔
Cemrelina Vahide18 bizdede var aynısı sivilce gibi doktor önemli birşey değil dedi yediklerinden dokunmuştur dedi 🙄
Busrabedirhan Benim bebegim de 23 günlük ve yüzünde kızarıklık var sivilce gibi o da mi besin alerjisi oluyor ama kakasinda mukus kan fln yok
Vahide18 Busrabedirhan benm bebegimdede oluyodu o zamanlar , yenidogan sivilcesi demisti normal kendiliginden gecer demisti doktor tabi takip et her bebek ayni degil ☺️