Merrmeliss Masaj,sirt sıvazlama, kucakta ziplatmA hepsini az önce yapıp uyuttum 1 saat sonra geri uyanir eminim🙂 Allah sabır versin bize valla canim.gunaydin bu arada
Uygurelif Merrmeliss günaydın canım ne yaptımda olmadı. Banyo ettirdim şimdi ayağımda uyuyor ama indirince kalkıyor malesef
Htcates Merhaba bende aynı sorun vardı ama çok şükür daha iyi şuan mamayı değiştirdim aptamilden hipp mamasına geçtim gaz damlasını değiştirdim ve mamaya damlatmaya başladım günde 1 ve3 arası badem yağı aldım her sabah karnına masaj yapıyorum ama sert bir şekilde ağlasa bile sert yap öbür türlü çıkmıyor bide gaz yapmaya biberonlar var onlardanda alabilirsin ben çözümü böyle buldum şükürler olsun 2 aylık ve çok iyi şimdi uyku problemi başladı onada çağre yok zamanla düzelecek hayırlı günler dilerim
Uygurelif Htcates hangi tip biberonlar gaz yapmıyor ki. Aventin var lansinohun var bide su en basit olanlarlar 2 tane var
Garzenia Uygurelif tomme tippe kolik biberonunu tavsiye ederim. Benim bebeğimde aynı şekilde çok gazlıydı anne sütünü sindiremediği için oluyormuş relactaz damla kullandık şimdi 3 aylık olduk gaz diye bisey kalmadı çok şükür
Garzenia Uygurelif evet doktora danışarak kullandık ama zaten içeriğinde sadece laktaz enzimi var başka zararlı madde yok pek ilaç denmez sütün sindirimine yardımcı oluyor o yüzden içimiz rahat kullanıyoruz hala daha devam ediyoruz. Düzenli kullandığımızda 2. Günde sorunlar azalmaya başlamıştı