Birbebekkkbircicek benim bu şekilde olduğu dönem doktorum ve sağlık ocağındaki ebe yeterli sütün var gerek yok demesine rağmen mama verdim ilk 1,5 ay sonrasında dediğim gibi bi düzene oturdu mamayı tamamen bıraktık günlük sayısını azaltarak günde 3 kere veriyordum ilk başlarda sonradan gece yatarken ve sabah kalkınca verdim sonra sabahı komple kestim en son gece mama verip mama peşine beni de tekrar emmek istediğini farkettim emerek uyudu sürekli o şekilde gece mamasını da kestim ama şu da var siz kendinizden düşünün çatlayana kadar yendiğinizi bi yorgunluk bi miskinlik çöküyor uyku hali değil mi yeni doğanlarda da mama ağır geliyor aslında bebeğe hazmı zor olduğu için mama yer yemez uyuyor ama anne sütü çok hafif çok kısa sürede sindiriyor ondan çok çabuk acıkıyor bundan dolayı hemen uyanıyor bu sütünüz yetmiyor demek değil bu ayrım önemli bi süre sürekli sadece emzirmeyi deneyin baktınız ki doktor kontrolünde kilo alımı yeterli olmamış o zaman mama desteği verirsiniz bende tez canlılık yapıp erkenden mama verdim pişmanım şuan sarılık vs yoksa tabi diğer türlü göz göre göre aç bırakmaktan bahsetmiyorum bebeğinizi siz daha iyi tanırsınız benden size naçizane tavsiye her ağladığında sürekli meme verin bi süre sonra oturucak zaten herşey alışma sürecinde şuan 2 ay olduğunda herşey bıçak gibi değişicek bizzat yaşadım çünki boşa stres yapmışım diyorum şimdi