Tugceidil Arkadaşlar bebeğim suan 2 bucuk aylık da göz muayenesine ne zaman gitmek gerekiyor sizler ne zaman gittiniz
Ayseege6156 Tugceidil şuan daha çok minik 1 yaşına gelmeden gidersin gitmesine ama net olarak 2 yaşında birdaha gel diyorlar bilgin olsun canım ☺️
DOLANDIRICI Tugceidil kim bakio ona saglik kcagimi acab bize bi bilgo vermedo goz muaynesi die de kendi foktorumjz da yok saglik ocagindaki ebe var sadeve
turshuu Ayseege6156 hayır yanlış bilgilendirme olmasın, doktorlar 6 aydan önce mutlaka kontrol edilmesini istiyor. Biz 4,5 aylıkken gittik, 1,5 yaşında tekrar kontrol edilecek. Her şeyi güzel çıktı şükür.
Ayseege6156 turshuu zaten 1 yaşına gelmeden gidiliyor dedim dimi yanlış bişey dediğimi sanmıyorum 🤗 2 yaşında tekrar ne olur ne oşmaz diye yine gel diye teklifte bulunuyorlar burda yanlış bilgilendirme yok 🤗
Ayseege6156 turshuu 1 yaşında demiyorum hanımefendi 1 yaşına gelmeden yani aylıkken daha bebek gitsin elbette girmesi gerekir ama 2 yaşta tekrar bakmak istiyorlar evet doktorum söyledi 🤗