Smali Valla gözümü kirpamiyorum.bir haftadır geceleri yüzüstü uyuyor.carsafi filan doluyor.korkunc yani.ceviriyorum yine yüzüstü yatiyor.6 ay 2gunluk bebeğim.
biranneikikedi Smali doğduğundan beri yüz üstü yatırıyorum. Sort üstü yatamadı hiç bebeğim yakında 4 aylık olacak. Kollarını çıkartıp altına Müslim seriyorum. Daha yeni dönmeye başladı ama dolanmadı çok şükür. Acaba uyku tulumu denediniz mi
Sezenaksukarademir Smali doğduğundan beri yüz üstü yatıyor büyümüş artık havalar da sıcak çarşaf koymayın yanına. Yatabilir
Miniknur E Büyümüş artık yatabilir ben 4,5 aylık dan itibaren yüzüstü yatırıyorum öyle daha Rahat ediyor
Smali Miniknur ohh ne güzel.ya ben bi gün dolamis kafaya çarşafı uykudayken.ben odaya girince de şımarık yapmak için ayaklari cirpti.ben sandım boğuluyor.aman Allah’ım.sonra bir açtım çarşafı bana gülüyor.ozamandsn beri korku girdi içime.simdide yüz üstü başlayınca daha panik oldum.
Smali biranneikikedi uyku tulumu denemedim.zibinla yatıyor.cok ince bir şey örtüyorum.onuda çıkardım.bu sefer yatağa serdigim çarşafı çıkarmıs kenarından.oylede güzel uyuyor ki az önce çevirdim.yine yüzüstü pozisyonu almış🤷🏻♀️
biranneikikedi Smali yüzüstü uyuması sıkıntı değil de çarşaf vs dolaşmasın. Lastikli çarşaf uyku tulumu deneyin isterseniz kışa doğru
Caydanlik 8 aylığız 20 gunlukten beri yüz üstü yatıyoruz. Şimdi ben sırt üstü yatırsam da o yüz üstü dönüyor. O kadar çok dönüyor ki besige çarptığı an uyanıyor😅
Miniknur Smali çok dönüyorsa evet korkmakta haklısınız. Tulum iyi olur sizin için. Ben bi an kafasını çevirmez diye korkuyorsunuz sandım
Smali biranneikikedi aynen uyku tulumu da geçiş yaparım kışa doğru.lastikli çarşaf hiç aklıma gelmedi inanırmisınız
alparlaninannesi Yüzüstü yatmak ani bebek ölümüne sebepmis bir yaşına kadar heleki yeni doğanda nasıl yatiriyorsunuz ben masaj için bile çok ceviremiyorum korkuyorum
Miniknur alparlaninannesi ani bebek ölümü bebek kafasını çeviremeyip nefes alamama durumundan kaynaklı oluyor. Araştırmıştım doktora da özel olarak sordum evet haklısım sorun yok kendini kurtarıyorsa yatır tabi dedi. Nette altı dolu olmayan cümleler ya da ne demek istediğini tam açmamış cümlelerden anlaşılanlar bunlar
Smali Miniknur Ondanda korkuyorum.ama 1saat içinde 2kere çevirdim sırt üstü yaptım.o döndü yüz üstü yattı.demekki böyle uyumak istiyor çarşafı da çıkardım üzerinden.gozum üzerinde çocuk 😵