Silaaa Telefonum sessizde oldugu halde sesli reklam çıkıyor! Reklamlariniz yüzünden uygulamaya girmek istemiyorum! @adm
NazliBltHy Silaaa bende çıkmıyor artık güncellemediniz mi acaba çünkü özür bildirimi ile sesli reklamlar kalktı🤷🏻♀️
Minikbereninannesi Silaaa bende çocuğu uyutuyorum yanında bakıyorum birden reklam çıkınca sıçrıyor. Bazen unutuyorum sessize almayı. Sonuçta hepimizin küçük bebeği var
Silaaa NazliBltHy guncelleniyor aslinda ama neden cikiyor bilmiyorum. Bugün dolap reklami cıktı sesli. Yapmam gereken farkli birsey mi var bilmiyorum
SerpilG Silaaa ay evet bende açmak istemiştim bu postu. Bebek uygulamasında sesli reklam hiç uygun değil. Bebekler uyurken giriyoruz genelde zaten birden ses irkiliyor bebekler
Ayseymen Silaaa kesinlikle katılıyorum tamda çocuğu uyurmuşum bi bakınıyım diyorum at kişneme sesi alarm sesi derken çocuk geri uyanıyor!
Elifss Silaaa bende ayni dertten muzdaribim cok sacma az evvel cocugun ağlayarak uyandi bu reklam yuzunden hic sekilde ses kısalmıyor @adm