balliordegimm Kizlar 2 ay 3gunluk oglum var sabahtan beri uyumadi bes dk uyuyo sonra uyaniyo nasil yapicam uyutucam bi akil verin bana ya
Tuba balliordegimm atak döneminde şuan😕 benim oğlum da o dönem kucağımda uyuyordu sadece ve 10-15dkda bi kalkıyordu. Bir önerim yok ama bol sabır diliyorum ve geçici bir dönem olduğunu unutmayın🌸
MinnakEgem balliordegimm benimde bebeğim 2 ay 7 günlük geçen haftalarda bende aynı durumdaydım beşiğe koyunca kıyameti koparıyıdu 3 gündür maşallah iyiyiz çareyi yüzüstü yatırmakla buldum yüzüstü yatırınca uykuları düzene girdi
Sencer-Asaf balliordegimm benım oğlum 53 günlük bende de aynı sıkıntı sabahtandır yenı uyudu öldüm resmen ya
Hipatya balliordegimm benim kızım 2 ay 20 günlük bizim de uykuya geçiş çok zor oluyo o sıralar emzirir gazını alır altını değiştir en son bide vücuduna bi güzel masaj yaparım sonrasında kollarını kundağa koyup hafif bi müzikle uyuturum sabaha kadar mışıl mışıl uyur sadece emmek için uyanır o zamanda gözler kapalı düşünün 🌸
balliordegimm MinnakEgem malesef yatmiyo yuz ustu aglayip duruyo besigi sallayinca uyuyo durunca gozlerini aciyo hic uykusu yokmus gibi 😞
Feyzam_12 MinnakEgem bende diyecektim, 1.5 aylıktan beri yüz üstü uyuyor kızım ve hem çok seviyor hemde rahatlıyor 😍
Buse_arif12 balliordegimm beşigine ip bagla onuda yatagın ucuna sabıtle o uyandıkca sende hem uyu hem salla ben öyle yapıyorum uyandıgındada karnını doyurup yatıyorum ama benim oglum öyle deil geceyi gündüzü bilen bi cocuk benimkide 2ay 18günlük
MinnakEgem balliordegimm atak haftasındalar normal canım Allah yardımcın olsun ben 2 hafta çok çektim uykuya direnme hep kucak istiyo kucakta uyuyordu inşallah biran önce düzene girerler
Simge33 Gazi vardır ondan uyumaz 3 aylık olsun uyu benimki 3 at 6 günlük şuan gece uyuyor dünduz gene az uyuyor
balliordegimm Simge33 gazi yok oldugunda anliyorum bacaklarini çekmesinden falan huysuzluk var tuaf bi sekilde
Umutyekta balliordegimm bizimki 1 aylık ve gündüz uykusu yok denecek kadar az gecede saat başı ayaktayız. Gündüzleri beyaz gürültü acıyorum yarım saat 1 saat yatıyor bende biraz dinleniyorum
EceNilK Tam 2 aylığız ve aynı durumdayım. Gündüz hep uykusu var ama hiç uyumuyor. Salladığım gibi gözü kapanıyor ama 10 dk sürmüyor sürekli gün içerisinde uyur uyanık ama hep pışpış sallama. Mahfoldum. Geçiçek mi? 😬
Papatyammmmm balliordegimm bizde 2 ay 3 günlüğüz ben kundak yapıp uyduruyorum ellerini kollarını hareket ettirdimin korkup uyanıyordur benim kızım da öyleydi ama şimdi uyuyo 2 saat rahat uyuyo
MinnakEgem Feyzam_12 evet ben yeni keşfettim kesinlikle başka türlü uyumuyo 3 gündür nazar değmesin 3 4 saat rahat uyuyo