duru2603 6 ay 22 günlük. Havalar cok sıcak aşiri terliyor gece de gündüz de evimiz cok sicak oluyor ne kadar ince giydirsem de. Çiş miktari ciddi şekilde azaldi korkuyorum su icirmeye calişiyorum ama her zaman kabul etmiyor bu da icimi rahatlatmiyor sık da emziriyorum ama bir haftadir falan böyle. Sizlerde nasil ne yapabilirim suyu daha cok içebilmesi için
Zelisblt duru2603 yaz aylarında ciş miktarı azalır, vicüttaki suyun bi oranını terle atıyorlar geri kalan miktarını idrarla. Korkulck bişy yok ☺️
Ylcmelis duru2603 alışması lazım benm kızım suya alıştı bardağa katınca hemen ister bizde 6ay 26günlüğüz🤗🤗
GokturkAlp duru2603 Merak etme birşey olmaz. Zaten çok fazla su ihtiyaçları yok o aylarda. Sıksık su teklif et, susamışsa zaten içer, içmezse demekki ihtiyacı yok. Birde 1 yaşına kadar aman aman su içmiyorlar, evham yapma o yüzden.
Ayalayay duru2603 terle atıyordur ama dikkat et yine de susuz kalırsa bezinde turuncu leke olur. Sıvı takviyesi yap. Benim oğlumda uzun süre olmuştu idrar testi ve kandan böbrek fonksiyonlarına bakıldı susuzluk var mı diye
Fulyaalin duru2603 bizimde günde 2-3 çise düştü doktora danıştım ter ile de attıkları için çiş miktarını yaz mevsiminde onemseme dedi
Alinduru duru2603 19 aylık kızım çok terlediği zaman çişi azalıyor. Rengine bakıyorum koyulaşırsa daha çok içirmeye çalışıyorum. Ama istemezlerse içmiyorlar doktorumuz ihtiyaç duymuyor demek ki susama hissi var istese içer demişti sütten karşılar demişti. Rengine bakın turunculuma varsa risk demektir.