Ayten-1907 Canım eşim horluyor bebeğim de ona uyanıyor.. İşte yoruluyor kıyamıyorum uyandırmaya 😂🥰 ama bir taraftan da tosunum uyanıyor ne yapacağımı sasirdim🥴değişik bir başlık oldu kızlar söz konusu uyku 🙄🤲
YelizDmr Ayten-1907 bende aynı sorunu yaşıyorum hele birde yorulsun daha kötü horlamaya başlıyor mesela sırt üstü ystıyorsa itiriyoeum yan dönüyor belli bir süre kesiliyor sonragene başlıyor sabaha kadarbi bebekle bi kocamla uğraşıp duruyorum😣
Tatlican Ayten-1907 Ayy bizdede aynı sorun var bazen esim kızımdan önce uyuyor kızım anneee ben çok korkuyorum diyor🤣🤣🙈🙈
Ayten-1907 YelizDmr 1 ever aslında bebeğim kesintisiz uyacak ama yok pitircik en ufak sese irkiliyor.. Yorgun olmaması için dua ediyorum.. Allah sabır versin bize 🤲🌺
YelizDmr Ayten-1907 bizde de meme reddi olduğu için sadece gece güzel emiyor uyanınca uğraş dur kızımda ufacık sesli nefes alsan kıpırdar inşallah düzelirler🙏🏻🙏🏻
Tatlican Ayten-1907 horlama sıkıntımız aynı demek isedim .inanın 1 bazen 2de dalabiliyorum horlamasindn .hergece olunca zor oluyor sabahta kızım kaldırıyor yani no uyku🤣🤣 Tabiki sizinkisi daha kotü odayı ayırsaniz onuda ben hiç sevmiyorum .ama mecbursaniz odayı ayirmak tek çözüm gibi
Ayten-1907 YelizDmr annemler bunlar nasıl bebekler diyor.. Biz diyor zor uyandirirdik diyor.. Simdikiler cin cin diyorlar 😂hastane de oda hizmeylisinin kapıyı açmasına utanırdı benimki yeni doğan bebe 🥰😂
YelizDmr Ayten-1907 evet şimdi ki bebekler bi değişik valla😀bizde evde gece parmak uçlarımızla yürüyoruz hayalet gibi dolaşıyoruz 😂
Ayten-1907 YelizDmr sorma ya valla sese alıştırın diyorlar iyi de bebek zaten sese duyarlı doğuyor anlamadım ki 😂😂😂
YelizDmr Ayten-1907 aynen zaten alıştırmakla alakası yok bunun ki ben ilk doğduğunda hiç böyle değildi büyüdükçe duyarlı olmaya başladı 😊