ikicocukluAnne_ Arkadaşlar hatırlarsanız buraya resimli atmıştım saç kalmadı diye meğer tiroid varmış kan verince çıktı oda saç dökülmesi yapıyormuş vitaminler zaten yerle birmiş yani sizinde aşırı dökülüyorsa mutlaka baktırın Altta yatan sebebi başka çıkıyor😓 birde şey soracağım tiroid için ultrason çekildi oda başka yere yönlendirdi doktor zehirli mi değilmi bakalım diye orda iğneyle sıvı mı alıyorlar yoksa kamerayla mı bakıyorlar çok korkuyorum 😭
melekkkctn ikicocukluAnne_ iğneyle biyopsi yapılıyor jel sürüyorlar ince bi iğneyle nodüllerden sıvı alınıyor acımıyor desem🤭yani ufak sinek ısırığı derler ya o hesap
Ebruea ikicocukluAnne_ çok Geçmiş olsun asm test yapıyor mu artık bende gidip baktırmak istiyorum. Hiç geçmeyen ağız yaralarından nefret ettim 😭 saç dökülmesi cabası zaten
RainOverMe Üstte kalsın gebeyken bende de çıktı dogum sonrası gel dedıler ama ben gıdemedım,5-6 aylıkken kan aldırdım normal dedileryıne de emın olamıyorum, işlemleri ve sonucunu yazarsanız çok sevınırım, geçmiş olsun sağlıkla🙏🏻🤗
ikicocukluAnne_ pogacayanakli_aylamm sadece sağlık ocağında kan verdim orda çıktı Ths sonucuna göre hızlı çalışıyormuş troid bende covid oldum sanıyordum aşırı boğazım ağrıyordu 5 milim çıktı ama boğaz ağrısı yapmaz diyorlardı anlayamadım bende
ikicocukluAnne_ pogacayanakli_aylamm vitaminde kullanıyorum kan gibi şişe 30 tane b12 iğnesi d vitamini ampul kullanıyorum azaldı gibi dökülmem ama en büyük sebebi troid
RainOverMe ikicocukluAnne_ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 😇😇😇 gönlünüzü ferah tutun, hastalıkların tetikleyicisi hayatımızdaki stres biliyorsunuz, sağlıkla 😇🙏🏻🤗
melekkkctn ikicocukluAnne_ milletimiz neye kolay diyor ki 😊 hep bi korku verme içindeler. Yok ilk gece korkusu yok doğum çok zor korkusu yok şu korku yok bu korku. Sinek ısırığı öyle aman aman yandım bittim öldüm gibi bir durum yok emin olun jel ile boyun kısmınızı iyice yumuşatıp göz açıp kapayıncaya kadar hemen alırlar içinizi ferah tutun👍🏻Sonuç kötü bir şey çıkmasın da biyopsi bir şey değil 🙏🏼
pogacayanakli_aylamm ikicocukluAnne_ geçmiş olsun bende dermotolojiye gidecem saç dökülmesi için. D vitamini bebeginiz kullanıyor zaten sizde kullanınca bi yan etkisi olmaz mj sütten geçer diye biliyorum
ikicocukluAnne_ Mamaqueen teşekkür ederim. sadece aşırı halsizlik kemik ağrıları ve birdenbire 3 gün içinde boğaz ağrısı oldu tesadüfen troid çıktı vitamin bu kadar yapmıyordu ha birde bayılmış gibi bişi oldum ama vitamin böyle yapmıyordu sürekli düşerdi benim de
Yelizduru Bende bugün dahiliyeye gidip yaptırdım tahlil b 12 ve d vitaminim çok düşmüş doktor troidden şüphelendi ama şükür çıkmadı aşırı saçım dökülüyor benimde ilaç verdi bakalim inşallah azalır dökülme.gecmis olsun sizede
ikicocukluAnne_ Yelizduru b12 de aşırı dökülme yapıyor zaten o düşükse mutlaka d vitamini de düşük oluyormuş geçmiş olsun hemen farkediyor saç dökülmesi azalıyor
YavuzCagan ikicocukluAnne_ merhabalar geçmiş olsun bendede aynı sorunlar var bende kan vermek istiyorm saglık ocagına daha önce vermedim hiç acaba aç mı gidilmesi gerekiyorsa tokmu
RainOverMe YavuzCagan selamlar ben açlık kan şekerine de baktırmak için aç aldırıyorum kanı her zaman, troid için fark etmiyor diye biliyorum, 10 a kadar kan aldırma vaktiniz oluyor sonrasında almıyorlar diye biliyorum yine de arayıp sorabilirsiniz, sağlıkla🙏🏻🤗
ikicocukluAnne_ pogacayanakli_aylamm yok zaten emmiyor günde 1 kere falandı onu da bıraktı artık doktora sordum başta sıkıntı olmaz demişti
ikicocukluAnne_ RainOverMe aynen öyle troid de yorgunluk ve stresten çıkıyormuş 😓 çok teşekkür ederim ❤️