2prenss_annesieliff_ Camci cok ta iyi degil ama surekli yediriyorum birseylr corba yapiyorum tavuk corbasi kahvalti yaptiriyorum yatacagi zaman sutle biskuvi pisirip pekmez katip veriyorum ama anne sutu de aliyo mama hic vermedim
Sudem Camci iştahsız yediremiyorım hiçbişey emiyor ama benimde sütüm eskisi gibi değil 😐 napıcam bilmiyorum doktora götürdüm kansızlığı var ondan zayıf dedi damlayı değiştirdi bununla toparlar dedi bakalım
Gzd Camci oğlumda 1 yaşında 9700 kilosu, iştahıda yerinde ama hiç yerinde durmuyo bizimki ondan kilo alımı yavaş
Kirpisacinannesi 1 yaşını 14 gün geçti 12 kilo 3 kilo doğdu hala anne sütü devam ek gıda devam arada kaşık maması veriyorum bol bol. Bizimde boyumuz kısa gibi 73 cm😊
ilknurcelik Camci yürümeye erken başladıysa kilo az alması da normal benim oğlum henüz 10 ay 20 günlük 12 kilo ama sadece 4 diş çıkardı ve yeni emeklemeye başladı. Büyük ihtimal zayıflayacak bende öyleymişim
teachersrn Camci bu gün oğlumun doğum günü 💙 9800 kilosu çok iştahsız çok az yemek yiyor günde iki üç kez emiyor gece de iki kez emiyor ama çok hareketli ve az uyuyor kilo alamıyor maalesef