blself33 Kizlarrr başlıktan da anlayacağınız gibi külod bez kullanislimi cırtlı beze göre daha uygun fiyatlı bilgisi olanlar yazabilir mi 1.5 yaş icin kullanımı bu arada
Cheddar blself33 büyük bebekler için büyük rahatlık ben sleepy kullanıyorum kızıma. 6bedeni 80lisini en son indirimli 89tlye aldım migrostan
Dmt-01 blself33 ayaklanmış yürüyen bebekler için kilot bez daha iyi bencede ben goon ve prima kilot bez kullandım gayet memnunum
Canparem1453 blself33 cok ama cok memnunum benm kizimda 1.5yasinda hem kulot hem cirtli kullaniyorum.kulot bez kullandigimda acamiyor cirtlida acip cikariyor
zisanc blself33 1 yaşından beri kullanıyorum oğlumda şuan 2.5 yaşında gayet memnunum sleepy bedenini tam aldığınızda gayet iyi sızdırmıyor.Cırt cırtlı bezler sarkıyor yanlardan bazen açılıyor bende onu sevemedim açıkcası
blself33 Canparem1453 yaramaza bak 🥰 yok canım benim kızım acmiyorda sadece fiyat olarak daha uygun da ondan kullanayım dedim
Flamingom blself33 ben herhalde 5 aylıktan beri kullanıyorum. 23 aylık suan sleepy külot bez sanal marketten alıyorum. Ama son siparişim hatalı mı bilmiyorum. Bir an önce bitsin bu paket istiyorum. İçi çıkıyor kenarından Kristalleri yapışıyor vücuda 🤦🏼♀️
blself33 Maraslianne Canım ya birşey soracagim kulod bez alacağım da tam numarasini mi almaliyim büyük olursa belden gevşek oluyor mu