Sahraligunler Bir an sofrada emzirdigimi unutup kafaya diktim kolayı 2 ay 23 günlük bebeğim var nasıl unuttum dalgınlık mi desem sıcaktan bunalip sersemlesmek mi desem bir anda içtim farkına bile varmadim tam derin bir ohhh çektim ki emzirdigimi hatırladım 😭
Polikistikannee Sahraligunler Rezene çayı iç gaz yapmaz insallah yeni dogum yaptigimda ayni hatayi bende yapmıştım
Nisabera09 Sahraligunler bebeğim 1 aylık.. doğurduğumdan beri içiyorum üstüne bol bol su içiyorum bebeğe gaz geçmeden kendim atıyorum sizde deneyin bi isterseniz 🙏🏻
Sahraligunler Polikistikannee rezene çayım bitmiş bu saatte gidip alamam eşimde nöbette inşallah geçmez bebeğe
Bulutbey Sahraligunler bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı kimyon atıp içebilirsiniz. O da işe yarıyor gaz için.
Deryadila25 Canım bişe olmaz bende arada içtim şu onu yeme bunu yeme laflarınıda hiç umursamadım hatta annem sütün olsun taştan yumuşagını ye dedi rezene cayı iç kimyon cayı iç biraz gecmez
Aselina0319 Sahraligunler ben doğduğundan beri içiyorum çok şükür de birsey olmadı gene için rahat etmesini istiyorsan rezene iç canım
-erCansu- Sahraligunler amaagn bukadarda seyapma yaa sanki içki içtin 🙊 ben çok dikkat ediyodum sonra bı bıraktım inan değişen hiiiiic birşey olmadı rezene çayı içiyodum üstüne de
ArdicEge Sahraligunler bebegim 1 aylık ben arada bir iciyorum dayanamayıp. Hic sıkıntı yasamadık henüz korkmayın bol su icin. Doktorum o gaz yapar bu gaz yapar diye kendini cok kasma azar azar herseyden ye iç bebekte alıssın ögrensin gaz cıkarmayı dedi🤍 kaldı ki cok icmemissiniz zaten biseycik olmaz korkmayın☺️