nisa61 3 ay 6 günlük. rutin kontrole gittim 5.500 kilo dedi doktor normal. dedi saglikocagina bilgi vermek için aradım sınırda dedi 3 kilo doğdu sariligi vardı 2.700 le çıktık hastahaneden kilosu az mı anne sütü veriyorum. yetmiyor mu
Tazeanne3434 nisa61 sadece sütle besliyorsan normal demişlerse doğrudur canım ben geceleri 3 ölçek mama veriyorum gündüz emziriyorum 7.200 kiloydu 3 ay 9 günlük
Egehan123 nisa61 benimsen sadece anne sütü 5800 gayet iyi canım önemli olan doktorun nededi ayrıca mama bebekleri kof kof şişiyor obezlik iyi birşey değil anne sütü gibisi var mı gerçekten tabi mecbur olunca mamada verilir ama içinde ne olduğu bile belli değil bebeklerimiz en sağlıklısını alıyor 😊
3MelekAnnesi3 nisa61 2900 dogdu oglum 3.ay 300 gram almıstım yani 5800 olmustu mama baslamıstık biz eger aylık aldıgı gram 500 gram üstü ise normaldir kilosu az ya da cok takılma aylık aldıgı gram önemli
Tazeanne3434 nisa61 evet 3. Ayda ellerini tanımaya başladığı için el ağızda sürekli ve ellerine bakıyor dikkatli dikkatli
Egehan123 Nuray23 olabilir mama karşıtı değilim ki ilk 1 ay mama meme gittik sütüm yetmezse tabi ki mama veririm oladabilir