JackDaniels Liyaaaaadaaaa sleepy natural güzel bir bebek bezi. Yenidoğandan itibaren kullanıyoruz 5 aylık bebiş
Hulyaemirasim Liyaaaaadaaaa topaklanm Sorunu hic yasamadim . Sizdrma arada oldu tabiki ama oda baglamayla alakali oldgnu dusunyrm biraz gevsek bagladgmda skmasn diye o zamnlar genelde szdrma yapti sanirim geceleri oldu
hunilimomm Liyaaaaadaaaa suan baby turco kullanıyorum kızıma çok memnunum daha önce 1 yıl Canbebe kullandım sonra molfix hepsinden memnundum sadece molfix bizde sızdırma yaptı son bi kaç ay
Alyaninannesi_ Liyaaaaadaaaa molfix kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ilk zamanlar sadece sırtına flan çıkıyodu sürekli ama o da galiba benim beceriksizliğimdi 😂🙈 snradan düzeldi hiç olmadı öyle bse
Bsvm Liyaaaaadaaaa sleepy kullaniyorum cogunlukla bir de gecenlerde mecbur kalip sokun bezini aldim bebeland gayette iyiydi herhangi bi tasma sizdirma yapmadi sadece beden olarak kucuk biraz. Bir sans daha verecegim bebeland a aklinizda bulunsun denemeye deger 😇
Nurella______ Liyaaaaadaaaa prima kullanıyorduk ilk aylarda ama malum pahalı bi marka. Şu an goo.n kullanıyoruz çok memnunum ne sızdırma yapıyor nede topaklanma ve gayet uygun fiyatı.
MrymsMom25 Bebeğim doğduğundan beri Prima, molfix, sleepy kullandık. Molfix hariç diğer ikisinden memnun kaldık. Sleepy Prima kadar emici olmasada ona yakın ve daha uygun fiyatlı. Şimdilik sleepy ile devam ediyoruz. Bedenleri diğer bezlere göre daha küçük.
Keremikoo Prima premium care kullaniyoruz. Sleepy bio natural kullandik fakat pisik yapti. Primayla devam ediyoruz memnunuz