runklii Hatce2525 bunu denemeni tavsiye ederim. Bende burada birisi yazmıştı ondan görüp denedim. Allah razı olsun gerçekten anında düzeldim. Çok basit zaten yat yere yavaş yavaş yuvarlan😀
F-Betul Hatce2525 KBB ye gittim epley manevrası diye bir manevra var onu yaptırdı, ilaç verdi bazı şeyleri yapma dedi dikkat ettim geçti birkaç kaç kez daha sonda yine tedavi derken bir daha olmadı şükü💐🙏🏻
Tabis2020 Hatce2525 yengem Ağrı’dan kalktı geldi çok kötüydü. İst bahçelievlerde bi doktora geldi düzeldi döndü şükür. Ama baş dönmesinden adım atamıyordu o
Hatce2525 zeynom16 kukaginizda cinlama da var miydi dr gittim manevra yapti ama korkuyorum yine olur diye
Coyness2020 runklii evet bende bu amca sayesinde kurtuldum şükür üzülmemek uykuyu almak gerekiyor vertigoyu tetikliyor bunlar. Çok zor bi rahatsızlık ya.
Gamzebu Bendede baş dönmesi çok fazlaydı gün boyu döndü vertigo mu emin değilim ama saf zeytin yağını hafif ateşe tutup çok az ama, kulak çöpüyle kulağıma değdirdim dönmemesi hemen geçti tavsiye ederim
F-Betul Hatce2525 İnşallah günlük yaşamı zorluyor ben ilk sabaha karşı 5 te olmuştum ölüyorum sanıp şahadet getirmiştim 🙃
Canss1 Çok stresli olduğum zamanlarda daha çok atak geçiriyordum ilaçlar bile işe yaramıyordu, Sonra nöral terapi aldım, ondan sonra hiç bir atağım kalmadı. Nöral terapiyi tavsiye ederim
F-Betul Hatce2525 Benim o kadar değil anlık mesela yatarken kalkarken ayağa kalkarken eğilirken olurdu 15 gün falan sürerdi bu durum.
Balkes Annemde var çok sık oluyor nöroloji de tedavi görüyor dr ömür boyu demiş sol tarafına yatması yasak . Dr gittiğinde manevralari yaptirirken aşırı derecede fenalasiyor hemen acile inip serum taktirtiyor çok zor bi hastalık Rabbım şifa versin . Üzüldüğünde sinirlendiginde hemen mide bulantisi baş dönmesi oluyor kulak cinlamalari bir kaç yıl önce aşırı oluyordu
Balkes Hatce2525 son 5 aydan beri çok sık hastalaniyor nöroloji dr ataklar için ilaç verdi hap onları kullaniyor hemen bazen 1 gunde toparlıyorum bazen 1 haftayı buluyor normale dönmesi. Gecen hafta fenalaştı o atak baya kötüydü dr düzelme durumu yok dedi yapmamasi gereken yasaklar koydu mesela sol tarafına kesinlikle yatmamali ki yatarsa zaten ertesi gün hemen hastalaniyor hızlı hareket edemiyor eğilip kalkamıyorum mesela kanepenin altından birsey alamaz . Evet biraz ağırlaştı isitmesi .annem 60 yasinda . Başlarda ataklar uzun sureliydi yilda 1 falan üzüldüğünde oluyordu ama son zamanlar da baya arttı diyebilirim