MutluEbeveynler anayorgunnn Hep aynı keşif zamanı herşeye saldırıyor durmuyor. Dışarı çıkartarak rahatlatıyoruz anca 😂
Miniminnos anayorgunnn Zaten dogdugundan beri hareketliydi ama bu yuvarlak donemeye basladigindan beri evi talan ediyor döne döne istedigi yere ulasiyor😀huysuzluk hassafada damaklari da sis degil ama anlamadim
Daphnemom 7 ay 6 günlük her şeyin tadına bakmak istiyor, dönüyor, sürünüyor emekleme yok henüz, oyun oyun oyun gündüz 2 uyku yapıyoruz.
Minenur123 Daphnemom benim bebegim de artık 3.uyjuyu red ediyor 2 uykunun saatlerini nasıl ayarlıyosunuz
AysunKaradag Kucakda durmuyor yere koyuyorum durmuyor yetişemiyorum arkasından evde herşeyi çekiyor, masanın koltuğun altından topluyorum 😂
Daphnemom Minenur123 akşam 9da uyuyo sabah 6.30-7 gb uyanıp emiyo 8-8.30a kadar yanımda uyuyo sonra kahvaltıöğlen 12 gb uyuyo 1.5-2 saat kalkıp meyveli yoğurt yiyo oyun vs sonra bu kısım yorucu 😴😴 sonra 4 gb tekrar uyuyo yine 1.5 2 saat kadar. Ben kızım uyku sinyali verince uyutuyorum sadece 🤷🏻♀️
anayorgunnn Daphnemom Miniminnos MutluEbeveynler Minenur123 @@ benmki de aynı zar zor uyur bir ayaklansa her yeri dökecek smdiden kıpır kıpır 🤦🤣