Blablabla36 Eloo005 bizde de var o sorun ve evet maalesef açılıyor kulaklar oiki çocuğumada yaptim yara bandı yapistirdim kulaktan arkaya dogru bandana aldım fakat sıcaklarda takılmıyor merak etme acıtmıyor bant banyoda da çıkıyor zaten
Habisoo34 Eloo005 kesinlikle kulak bandı yada bandana kullanın Bizimde katlanıyordu yatarken sağ kulak sürekli uyanıcak diye düzeltemiyodum şimdi iki kulağı birbirinden farklı sağ daha açık
Betim Eloo005 kepçe kulak genetik olur dedi doktorumuz, bant vs taksanız da kepçe olacaksa olur diyor. Ama yatış şeklinden kaynaklı kafada olduğu gibi kulakta da bozukluk olabilir bant yerine her gördüğünüzde düzeltin ☺️
Yenidennn Eloo005 her kıvrilisinda duzeltin. Nette kepçe kulak için bandajlar var takabilirsiniz. Büyüdükçe kıvrılması düzeliyor ama kıvrılan yerde maalesef aciklik kalıyor. Şahsen benim oğlumun öyle oldu. Kac aylık bu arada?
Yenidennn Eloo005 söyle bisey de var kafa yapısı falan büyüdükçe de düzelebiliyor kulakları ama yine de dikkat etmek gerek. Bant takmıyorsanız hep duzeltin gördükçe yapacak bisey yok maalesef.
fnhnf Ben cok dikkat etmeye calıştım. Uyurken cok kafasını ceviriyor ne kadar düzeltsemde uyurken cok mudahale edemedim. Ama maalesef yarı kepçe oldu. Bir de kız olunca erkek gibi oluyor😔 şuan 8 aylık olduk bende cozum arıyorum keşke elden bi şey gelse
Zehra3737 fnhnf hic aklima gelip dikkat etmeyen ben suan kizimin kulaklari kepce😶ama arastrmamdada anne karninda oluyomus sonradan degilmis.bilmiyorum ne kadar dogru
Blablabla36 Eloo005 Daha fazla açılma olmadı evet oğlumun eminim resmen kepçe olacaktı. Ama şuan rahatsız edici açıklığı yok çok şükür kızımdada aynı taktigi uyguluyorum yara bandı e bebekten aldım kulak bandı onu kullanıyordum fakat sıcaklarda takılmıyor malesef