Karas Kızlar Selimpaşa Silivri taraflarında durum nedir denize girilir mi yarın birileri davet etti gidelim çocuklara değişiklik için diye oralarda yok dediler ama giren oldu mu hiç bebişlerle ?
Zeyno111 Karas Vallahi var mı bilmiyorum ama sular mikroplu şuanda salgın var özellikle çocuklar hep acildeymiş büyüklere de bulaşıyor o riske alıp İstanbulda denize girmem içme suları bile tehlike
F-Betul Karas Orası hakkında bilgim yok ama yüzey temizlense de dip deniz suyu ne durumda bilinmez? Bence bu sene sokmayın biz ne girdik be balık tükettik korkumuzdan; salgından bahsediliyor mazallah.
Karas F-Betul salgından nasibimizi aldık ama sebebi belli değil doktorlar bulamadı. Ben de istemiyorum aslında ama planı yapmışlar bile eğer sıkıntı devam ediyorsa bi şekilde iptal edeceğim çünkü :/
F-Betul Karas İçme suyu diyorlar. Gitseniz de girmezsiniz olmazsa. Marmara denizini mahvettiler Ya aklıma geldikçe içim yanar😔
Karas F-Betul kesinlikle ya güzelim deniz nasıl bu hale gelir 😞 tüm güzellikleri mahvettiler tez zamanda eskiye dönebiliriz umarım..