YamanKaraca Merhaba arkadaşlar bebeğim bugün 3ayını doldurdu kilosu 5600 doktorumuz normal dedi anne sütüyle besleniyoruz sadece ama benim hep duyduğum 90günün sonunda doğduğu kilonun 2 katı olmalıydı bebeğim 3300 doğdu sizce normal mi 🙄
Nrmrvbzzz YamanKaraca bizimkide ayni desem 3 aylik ve 5600 kilosu boyu ne kadar peki. Anne sutuyse normal diyolar bide havalar sicak sut icemiyolar surekli sivi kaybediyolar
Serra1 YamanKaraca merhaba bizde bugün 3.ayı doldurduk 5580 ve 59cm. Bende sadece anne sütü veriyorum sütüm yetmiyor gibime geliyor bu dönemde azalma var zaten o da çok moralimi bozuyor ama yetmiyo olsa ağlarlar huysuz olurlar diye düşünüyorum. Doktorum kilo alımını az buldu bu ay fakat huysuzluk ağlama yoksa mama verme dedi. Bakalım bu şekilde devam ediyoruz şimdilik umarım mamaya gerek kalmaz sütlerimiz artar da yavrularımıza bol bol süt olur
sarilokumumm YamanKaraca bize doktorumuz 6 aylıkken kilosunun 2 katı demişti bence kilosu iyi doğuma göre 3 ten sonra ilk aylar gibi hızlı almıyor diye biliyorum
Nrmrvbzzz Emine_dnz siz nerdesiniz bilmiyorum ama biz urfadayiz 😢 yazık sabah aksam banyo yaptiriyorum suyu cikiyor resmen
Ederse YamanKaraca bende öyle düşünmüştüm doktora sordum daha doğrusu emzirme danışmanına sordum oda biz sürekli aynı miktarda yemiyoruz içmiyoruz onlar da öyle kakalı bezler çoksa çişli bezler çoksa ve huzurlu ise bebeğiniz o zaman doyuyordur dedi
alparlaninannesi YamanKaraca Bende sizin gibi düşünüp doktoruma sordum anne sütü emdiği için ayda 600 gram alması yeterliymis