Yusufrony Defneninannesiii bizde iki gün önce başladı acile götürdük film çekmişler ciğerler temiz balgamı çok antibiyotik yazmışlar kiloya göre şimdilik daha iyi ateşi çikmadı geçmiş olsun
Mevadad Defneninannesiii Ben soğan karanfil denedim 2 günde geçmişti balgam sıkıntımız. doktor antibiyotik şurup vermişti. Öksürüğe dönerse verirsiniz ama tavsiye etmiyorum. anne sütü nemli oda düzgün sıcaklık sırt masajı balgamı söktürür dedi. şükür atlattık
Fatmahumagok Defneninannesiii benim kızım doğduğundan beri öksürüyor hapşırıyor ara ara kaç kez doktora gittim doktor en sonunda dedi illa bir hastalık mi çıkarayım çocukta biseyi yok dedi😂 burun tıkalı olduğu için ve dar olduğu için öksürür hapşırır dedi
Ezdnfa Merhaba, Benimde 2,5 aylık bebeğimim öksürüğü vardı, sonrasında burun tıkanıklığı ve ateş gelişti. Mutlaka bir doktora gösterin. Geçmiş olsun
Mmmxray El kadar bebeğe hemen röntgen çektiren bu dr anlamıyorum arkadaş ya sırtını göğsünü güzelce dinleyince herşeyi ayırt edebilecek eğitim alıyorlar ama hemen röntgen . Bebeklerimiz hasta olduğunda çocuk uzmanının görmesi herşeyden daha iyidir aciller çözüm değil günlük olarak geçirebilir
Ugggg Mmmxray ya her doktor farklı ben burda okuyorum yok antibiyotik verdi yok sürüp verdi benimkine gidiyom ben serum fizyolojik yap diyo gonderiyo hiç bı ilaç vermiyo kabızlığa bile kaç kere götürdüm taaa artık 11 gün yapmadı öyle fitil yazdı hemen röntgen falan ne bileyim hep küçük olmaz diyolar sasirdim
elfklhn Benimki de oyle 2 gubdur ara arar oksuruyor ve burnumuzda hirilti var serum fiz. Aciyirum ama burnu tikali degil sanki balgam var gıbı. Bugun aksam götüreceğim bende acile bitkidel bir öksürük surubu var balgam sokucu onu soracagim