yavrusununannesii kardeşim internet bağımlısı eve sürekli borç geliyor çalışmıyor ne yapabiliriz gitmekte istemiyor psikoloğa
Blablas yavrusununannesii kesinlikle ve kesinlikle borçları ödemem ödenmeyen borçlara haciz gelsin onu hapse atsınlar diye beklerdim eğer hiçbir yardımı kabul etmiyorsa ( haciz falan tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama)
Epifenomen-gkc yavrusununannesii Psikolojik danışmanım, kişi eğer yardım almayı kabul etmiyor ise ne yaparsanız yapın faydalı olamazsınız. Arkasını temizleyecek bir insan kesinlikle olmamalı başta, nasıl olsa ödeyecek biri var diye güvenecek insan bulmamalı.
yavrusununannesii Epifenomen-gkc maalesef diger kardeşim ödedi hep o da bıktı artık kavga etmesinden korkuyorum nasıl kopacak bu internetten bilmiyorum faydasi olur mu ikna etsek
Epifenomen-gkc yavrusununannesii ödememeli. Hapise kadar sonu gitse bile ödememeli. ikna olursa eğer, yaptığının yanlış olduğunu fark ederse tabii ki faydalı olur. Bağımlılık bu, sigara bağımlılığından bir farkı yok literatürde
Blablas yavrusununannesii internet kimin uzerineyse kapatsın. Borcu yapan kardeşiniz kendi üzerine gider alır bagimliysa o borçlar birikir. Malesef yardım kabul etmiyorsa bence tek çözümü bu. Ödendikce daha çok tepenize çıkar önünü hiç alamazsınız ödeyecek biri olmaz kendi yuzlesirse bırakır ancak.