AlevMelek alyn benimki de 8 aylık büyüdükçe azalacak sanıyordum ama yok irmikli mama da yapsam yese gece yine emmeye kalkıyor 🙃
Balkes dikenlerinleydisi Pirinç unu tek başına faydalı değil maalesef onu besleyici şeylerle tatlandirisaniz faydalı Pirinç ununun hazmi diğer unlara göre çok daha kolaymış oglum için gittiğimiz prof Pirinç ve yulaf ununu onermisti mideyi yormuyormus
alyn Miniknur muz seviyor onu koyuyorum zaten ama tadı yine de tatlı olmuyor pek oda ağzını kapatıyor yemiyor 😕
Miniknur alyn aa muz direk tatlı yapıyor ki. Pekmez de katın o zaman. Şekerli şeyler seviyorlar genelde
Ozgeruya dikenlerinleydisi 11 bucuk aylığız 6 aydan sonra vermeye badladim alerjiğiz baska bisey veremiyorum sabahlari pekmez zeytin ezmesi salata karistirip veriyorum
Ohaezgi dikenlerinleydisi kızım 5 aylık hem tok tutuyor geceleri veriyorum birde sabah kalkınca hemde kaşığa onunla alıştı sebze pürelerini yemedi ilk yaptığımda pirinç unu verdim yedi şuanda sabah ve gece onu yiyoruz
Ebrukahriman iyikianneyim61 Bebelec , hero baby kullanıyorum .hatta kilosu yaşıtlarına göre 2 ay fazla ama boyuda uzun.