cansukayra Bir Annenin Feryadı %5.2 olmuşuz 😭😭 Esilamı gören yok Ne edeyim, ne yapayım siz söyleyin… Kimseden ses çıkmıyor. Kımse bir cevap yazmıyor. Sesimi duyan kimse yok. ne olacak esila’ya… yoğun bakıma girmesine, ölüme sürüklenmesine yüreğim nasıl dayansın? Esila’nin ayakları bile yere basmıyor bu ne demek bilen var mı? Esila eriyor… Ne olur Susmayın. Ne olur Esila’ya gözlerinizi, kulaklarınızı kapamayın. Elimden tutun diye yalvarıyorum size. Biriniz bir cevap versin diye bekliyorum. Anneyim aynı acıyı bir daha yaşamamak için çabalıyorum ama tek başıma yapamıyorum olmuyor. 😭😭😭😭😭 Lütfen destek olalım geç kalmadan miniğimizi sağlığına kavuşturalım https://instagram.com/esilayanefesol?utm_medium=copy_link
Egelim cansukayra Sabahtan beri ağla ağla içim dışıma çıktı, 2 gün önce eren bebek öldü, gördükçe böyle çaresiz oluşumuz beni mahvediyor, devletimiz neden bu kadar duyarsız kalıyor, dünyaya bir bebek getirip, ölüme terk etmek bu kadar kolay mı sanıyorlar 😞
cansukayra Maalesef bu çocukların ölümünü bekliyorlar görüp paylaşmak gerekiyor bizim elimizden gelen buysa 5 lira 10 lira demeden vermemiz gerekiyor hiç bir şeyimiz yoksa çevremize yaymamız gerekiyor bir gönüllü olarak böyle düşünüyorum ve temenni ediyorum