Dn123 Ay benim hiç kizim oyuncaklarla oynamaz ucuz pahalı bir kamyon oyuncağı ver hepsi burada dan pop it ve plastik top aldjm saatlerdir oynuyor
BiricikAilem Dn123 Pop it neymiş, nasıl bir oyuncak? Görsel ekler misiniz bakalım. Link vs de atabilirsiniz.
Elizya17 Dn123 6 aylık bebeğim en sevdiği oyuncağı pop it renklerinden dolayı heralde oyuncağa bayılıyor 😀
Caglarass Dn123 14 aylık benimkinin de çok ilgisi var pop it’e. O parmak bastıkça benim stresim kalmıyor 😅😅
mihrosum Dn123 ay kurban olım link falan. At bana. Kızım 19 aylık sureklı. Aglayan bir bebek. Oyuncaklar asla oynamaz. Ev oyuncak dolu. Belki bunu sever
demirboy Neslimmmmm size demiyorum paylaşan kişiye ithafen diyorum o halde gökkuşağını da çocuklara göstermeyelim gösterdiklerinde dikkatlerini dağıtalım çok mantıksız
Yegino Dn123 bende aldım da onunlada aman aman oynamıyor benimki 😁 bu aralar kitaplara merak saldı çok şükür kitaptaki meyveleri alıp yemeye çalışıyoruz 😂😂
Dn123 Aryemus_3 rengi önemli değil ama sinir ucu mevzusu aklımı bulandırdı Qma cocuklar bütün oyuncaklarla parmak ucu ile oynamıyor mu? Örneğin tuşlu oyuncaklar logoları da parmak uçlarıyla tutuyor. Yani bunu uyanmanın zararıni anlamdiramadim ama aklim bulandı araştıracagim
Neslimmmmm demirboy yok ben zaten paylaşan kişiyide takip etmiyorum storyde biri paylaşmıştı öle gördüm şimdide postu görünce atmak istedim.Ama çocuklar bununla hipnoz olmuşcasına oynuyor buda ne kadar yararlı bilemem.bide paylaşan aslında ikinci açıklamsında rengi ne olursa olsun almayında demiş yani sadece renk olarakta bakmamış olaya
Sucukluyumurta demirboy bunların kullandığı gökkuşağı genellikle 6 renkli bizim bildiğimiz gökkuşağı ise 7 😊
Yegino Dn123 21 aylık. Büyük sorular kitabım, konuşma zamanı, cırt cırtlı duygularım kitabı, e bebeğin ilk masallar kitabı sanırım adı buydu 🤭 Hareketli su parkı, bide hayvanlar serisi var 12 kitap şeklinde şimdilik bunlar
Dn123 Yegino benimki de 20 aylik olmak üzere o beni takip et ve hareketli kitapların cogu var ama sonları harap . Yırttı. Küçükken aldim ondan galiba . E bebekten ceee serisi birde dostumuz hayvanlar varsa sevimli civciv ciki falan onlar var her gün okuyoruz bu büyük sorular kitabı ne anlatıyor çok sayfali ve resimi az olan kitaplsri okumuyor da. Kitapların sayfa düzeni nasıl acaba
Beyzza Kullananlara bişi sorcam 2 taraftanda basınca pat pat diye ses çıkıyor mu bizdeki tek taraflı ses çıkarıyor diğer tarafından ses gelmiyorda merak ettim😂