2bebelianne__ Kızlar saçım şuan kızıl ama aktı sıkıldım bu renkten bayramdan önce kuaföre gidicem ombre yaptırmayı düşünüyorum bugün bu boyayı aldım denemek için sizce tutar mı
Ultraslan40 2bebelianne__ siyaha bile doğru düzgün tutamıyor, kızıl çok zıt bir renk. Zor olur bence. Anca kuaför hallederiz, açıcı ile vs. Ama renk çok güzel :)
Deletedmom_36 2bebelianne__ hic anlamam bu islerden sacimi hic boyatmadim☺️Ama bu rengi begendim ve bende ombre yaptiemak istiyorum ama henuz gzuel bir kuafor bulamadim☺️
Ceyceylan 2bebelianne__ renk çok güzel ama malesef tutmaz . Benim de kızıldı saçlarım ombre yaptırmak istedim bu tonlarda kuaförler bile yapmadı saçların mahvolur dediler önce koyutmak gerekir fln dediler bnde koyu kahve alıp boyadım ama yıkadıkça alttan kızıl renk hala çıkıyor 🙄
2bebelianne__ Superisi ben buğday tenliyim bana her renk gidiyor şuan kızıl kullanıyorum siyah fındık kabuğu kumral sarı hepsini kullandım yakışıyordu😍
Ultraslan40 2bebelianne__ tam da kızıl değilmiş aslında. Deniz suyu kahverengi yapıyor bu tonları, eğer Denizi olan bir şehirdeyseniz Deniz öneririm sonra da boyarsınız 😂
2bebelianne__ Deletedmom_36 ben buldum çok iyi bir kuaför bayramdan önce gitmeyi düşünüyorum ama bu rengi tutturursam belki gitmem🤪😂
2bebelianne__ Ultraslan40 mersinde yaşıyorum ve deniz suyu şuan sıcak girilebilir ama eşim geç çıkıyor işten anca bayrama denize girebilirim 😊 kızılım üstüne bunu boyadıgımda saçma bir renk çıkar mı onu merak ediyorum
2bebelianne__ Ceyceylan mersinde engin uysal diye bir kuaför var tüm kızıl saçları Hatta kıpkırmızı saçı yıpratmadan koparmadan aynı gün içinde tamamen sarıya yada ombre ye dönüştürüyor 😍😍 ona gitmeyi düşünüyorum