Oykum26 Kızım 12 ay 13 günlük elinden tutulunca çok güzel yürüyor koştuk kenarından duvardan tutunup yürüyor ama tek başına yürüyemiyor daha sizde durumlar nasış neden böyle
elifineylulu Oykum26 bizde 11 ay 15 günlüğüz dedikleriniz bizde de var demekki zamanı var daha diye zorlamıyorum çünkü surunurken de kendi isteyince yapmıştı
annesinin_kizi Oykum26 kızım 10 ayın sonunda dediğin gibi yapmaya başladı 11 de adım attı sonra kendi yürümeye başladı Mesaj etme bundan sonra yürümesi gecikmez bir bakmışsın yürüyor🥰🥰
Tortilla Oykum26 benm kızımda 11 aylık korkuyor tek yurumeye hepsını yapıyor ayaktada duruyor ama adım atmaya korkuyo tek basına. Kaynanam tembel deyp duruyor. Bende Allah ne zaman izin verırse o zaman yurur dedim😌
Oykum26 elifineylulu aynen gören herkes tembel diyor ama ben zorlamıyor herşeyi yerinde ve çok hareketli hiç durmuyor zorlayıp soğutmak istemiyorum
Oykum26 annesinin_kizi yürüme arkadaşıda var 2 aydır böyleyiz adımda atıyor 3 4 adım atıyor ama devamı yok 😀
elifineylulu Oykum26 zorlasan da yapmaz ki canım elaleme göre çocuk büyütürsek bebekler 6 aylıkken yürüyüp 1 yaşında koşmalı hiç kimseyi takma zamanı var demekki
annesinin_kizi Oykum26 yürür inşallah annesi sıkıntı yapma her bebek bir değil daha geç yürüye bebekler var
Harikara Oykum26 kızım 13.5 aylık elinden tutunca yürüyo aama bıraktırmıyo o eli korkuyo sanırım nası cesaretlendirceğimi bilmiyorum bende aynı durumdayız yani cnm 😊