Parlak Arkadaşlar normal doğum yaptım 34 gün önce iç ve dış dikiş 7 adet kaba atte bütün dikişlerim Agda yaptıracağım 40 ım çıkınca ama dikişler agrır diye korkuyorum aynı durumda olup yaptıran varmı ?
Missyloves Parlak ağda denemedim ama ben mecbur jiletle yaptım temizliğimi doktorumda öyle önerdi en az iki ay diyorum benim sadece tek taraflı dört tane vardı ilişki de filan bile bı sure kanama oldu peş peşe yerlerdeyse en azinda ora için jilet kullanabilirsiniz yavaş davranıp
balyanakannesi2 Parlak 50 çıkınca çok erken olur diye düşünüyorum. Ben 2 ay sonra yaptırdım o zaman bile canım biraz yanmıştı. bence bekleyin.
Parlak GokturkAlp evet dikişlerim iyileşti galiba doktor 40 ın çıkana kadar düz oturmamaya dikkat et dedi acaba komple iyileşir mi korkum Agda yaparken et çekiliyor ya bişey olur mu acaba
balyanakannesi2 Parlak dimi😂 doğumdan sonra evdeyken pansumanımı eşim yapıyordu. Garibim korku dolu gözlerle bakıyodu hep😂 brn bedavadan baba oldum senin çektiklerine bak diye baya üzülmüştü😂 kendileri de farkında en azından bedavadan olduklarının😂