Seher1963 Merhabalar anneler 😍 süt artırıcı ne kullanabilirim humana çaylar haric bende pek işe yaramadi eczanede satılan ilaçlar varmis ne kadar faydalıdır kullanan varmı acaba
curly_mom Seher1963 emzirin bol bol bi de çok su için.. Bunun dışında ben en çok kuru dut hoşafından fayda gördüm hatta hala daha yaparım arada iyi geliyo 😅 Bulgur, tavuk, tahin, yulaf, rezene çayı bende çok süt arttırıcı oldu ama en faydalısı hoşaf 👍🏼🍀
Feyzosunannesi Seher1963 devamli sutunu sagman ise yarar canim ve ben mercimek koftesi ve dondurma yemistim ilk gunler sutum gelsin diye
Alpbeybi Seher1963 Solgar Brewers Yeast kullanıyorum. Benim sütüm yeterli olduğu için devamlı kullanmıyorum ama kullandığım günler 2 tane kullanıyorum sadece ama yine de farkı hissediyorum. Herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş duyduğum kadarıyla.
Seher1963 Nhlady onuda yapıyorum inanın hatta iki saatte bir emziriyorum ama kizim büyüdükçe yetmiyor sanki
kbrshr Seher1963 evet o hap bana da doktor tavsiye etmişti öncesinde ı mom latte görmüştüm onu kullananlar da var ama kuru incir dut hurma bulgur pilavı bunlar da iyi gelir
curly_mom Baby01 kuru dutu mesela 1 kase kadar yıkıyorum, tencereye at içine 3 4 tane kuru kayısı doğra su koy kaynasın. Ilıyınca içiyosun taneleriyle. Hepsi bu kadar 🤗 bi kaç gün de tüket.. şeker koymuyorum kuru kayısı güzel tatlandırıyor. Bi de geçen gün kuru incir de koydum 2 tane o da güzel tat verdi 👍🏼
curly_mom Baby01 yani ben sevdiğim için yiyorum ama suyu da fayda sağlar.. İsterseniz blenderdan geçirin süzün, meyvesuyu niyetine için 🤗
Merveceylan Seher1963 Eczanede bestlak damla satılıyor canım çok işe yarıyor süt arttırmada tavsiye ederim. Bir de ben evde dut kurusu suyu içtim bir de ısırgan otu çayı çok fayda etti. Dut kurusu suyu tarifi: 2,5 su bardağı kaynamış suyun içine 7 yemek kaşığı dut kurusu atılır. Tam 10 dakika kaynatılıp altı kapanır. Bu işlemden tam tamına 1 su bardağı dut kurusu suyu çıkar. Bu suyu ikiye bölüp ya da tek seferde günlük tüketelim inanılmaz süt arttırıyor🙏🏻💕