busrasilra14 Kizlar merhaba. Bebegim 6 ay 18 gunluk yumurta tadimi yaptiricam yumurtayi organik istiyorum. Siz organik mi verdiniz ve nerden aldiniz. Mandirada organik diye gecen yumurta var ama nasil guvenicem ki
GoGirl busrasilra14 bende organik olarak temin etmeye çalışıyorum ama tabi artik kendin ya da gozunle gormuyosan yuzde yuz guvenemiyosun suya atip tazeligini kontrol ediyorum
Deletedmom_36 busrasilra14 organik yumurta kullaniyorum ek gidaya gectiginden beri☺️Diger yumurtalari pastaya borege kullaniyorum ama ben marketten almiyorum markette hangisine guven olur hangi markayi alman gerekir bilmiyorm
cilemm_karasu busrasilra14 evet bencede bebeğinize organik kullanın . Oturduğunuz yerlerde köy varsa tazecik alabilirsiniz yada getirtebilirsiniz araştırın. Ben marketlerdekine de güvenmiyorum açıkçası çok bekletiyorlar burda raflarda . Gezen tavuk çiftlikleri falan da çok fazla güvenilir biryer bulup sipariş verebilirsiniz.
busrasilra14 GoGirl su testi yapip tazeligine bakiyorsun ama dimi canim yine organik olup olmadigi havada kaliyor 😵💫
GoGirl Swtlna uzun bir badaga su koyuyorum yumurtalar dibe batiyorsa taze demek suyun ustune cikiyorsa taze degil
busrasilra14 cilemm_karasu evet bende markete de mandiraya da guvenemiyorum izmirin gobeginde oturuyorum 😵💫 esimin tarafi da rizeli yani koy hakgetire. Gezen tavuk ciftlikleri dediginiz nedir siparis mi veriliyor ordan
minikpatates busrasilra14 yumurtanin üzerindeki bandrollere dikkat et. 0TR ile başlayan organik oluyor. En kotu o yoksa 1TR almaya çalış. Sakin 3TR yemeyin
busrasilra14 minikpatates aa bunu hic bilmiyordum hemen internetten arastirayim bende cok tesekur edderim
Mlke301020 busrasilra14 olduğum yerde manav veya market var büyük oralardan alıyorum. Unu falan da internetten
cilemm_karasu busrasilra14 anladım evet instgramda çok böyle sayfa var benim arkadaşlarım da alıyorlar ancak İstanbul’da oturuyorlar onlar..siz İzmir içi araştırabilirsiniz
Mrs_Ladybird busrasilra14 Migros macro ya da file market yakınımda onlar var 0 kodlu olan tarihine de bakarak çok marka gözetmeksizin alıyorum
F-Betul busrasilra14 Şokta 6 lı organik var yaşadığımız yerde büyük market olmadığı için şoktan alıyorum, şimdi ailemin yanındayım Özdilekte var organik buradayken de ordan alıyorum.