Evetttt teyzoşlar minikim artık 1 yaşında 😍 ama bu bir sene öyle zordu ki benim için gurbette tektin kimsem yoktu tek bir arkadaşım bile ailem kayınvalidemler 12 saat uzakta öyle zorlandım ki 1 senenin 9 ayını ağlayarak geçirdim desem yeridir 9 ay gaz sancısı çekti sonra diş başladı şuan hala huzursuz huysuz çok ağlak bı çocuk ama onu çok seviyorum içim eriyor bakınca kalbimin ritmi değişiyor ben hayatımda hiç çocuk bakmadım çocuk nasıl büyütülür bilmedim ama kendi evladımı tek başına büyüttüm 🥰 15 günlükken gazı başladı çok ağladı bende zannediyorum ki huyu böyle ne bileyim gaz olduğunu bebektir ağlar dedim buraya yazdım herkez gaz götür doktora dedi götürdüm gazmis. Bebeğimin gözleri kızardı doktor alerji dedi ama küçük oldugu için şuan net anlayamayız neye alerjisi olduğunu alerji geçince gel test yapalım öyle anlarız dedi buraya yazdım herkez domates ve salça kullanma dedi dediklerini yaptım gerçekten geçti demem o ki iyi ki burası iyiki siz varsınız ben herşeyi burdan öğrendim öyle çok yardımcı oldunuz ki Allah sizden bin kez razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın ❤️