Kafayı yemek üzereyim. Gerçekten ama mecazi olarak değil ciddi mana da dişlerimi sikmaktan düşlerim ağrıyor artık. Ya uyanyo ilk 15 20 dk iyi güzel sonra bi başlıyor ağlamaya şuan bile çatlıyor ne yapacagimi bilmiyorum artık. Isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum. Ne versem oynanmıyor ne yapsam istemiyor. Uykusu var şuan ama uyumuyor. Gece 9 10 gibi deli gibi oyun oynuyo oraya buraya gidiyo keyfi yerinde ama gündüz resmen azap çektiryir bana. Gece bile uyanıp oyun oynuyo ama bu gündüz noluyo bu çocuğa anlam veremiyorum. Gündüz 2 uyku yaoiyordu dedim belki uyku fazla geliyor uykusunu teke düşürdum mesela 1 gibi uyuyor 3 gibi uyanyo akşamda erken uyutmaya çalışıyorum ama yok yine en erkeni 11 11 bucukdur. Öyle olunca sabahda geç uyanyo. Işte uyandikdan sonra da sadece ağlayıp duruyor. Doktora da gotrudum kan ilacı falan verdi bi etkisini görmedik henüz. Hayattan bezdim resmen herşeyi öyle alel acele yapıyorum ki o dalgınlıkla ya bişeyleri yakıyorum ya bişeyleri yıkıp döküyorum geçen öyle bi düştüm ki hala bacağım mosmor. Akıl verin bana lütfen ya 😪