Eloo005 Okadar düzeltiyorum ama her seferinde kulakları kıvrılıyor ve öyle yatıyor kulaklarının arkası açık😥
Mrs_Mert Eloo005 ne kadarlık bebeğiniz? Kızımın da ilk aylarda kulakları hep katlanırdı. Hatta kepçe olacak diye endişelenmiştik. Ama zamanla yatmayı öğrendi ve düzeldi
Jument Eloo005 benimki 2 aylık dediğiniz gibi hep katlanıyor ve düzeltiyorum.. kepçe kulak bandı filan varmış ama terletiyor işe yaramıyor diyenler oldu almaktan vazgeçtim.. 🤷♀️
Birprensannesi12 Eloo005 benimde öyle canım yatarken kivriliyo Devamlı düzeltiyorum ama sorun yok korkma
crazymommy Eloo005 benim oğlumda 5 aylık hep kırılıyordu ben düzeltiyordum yine kıvrılıyordu katlanıyordu kepçe oldu birazcık 🙄😂ama üzülmüyorum çünkü Oğluşum böylede çok tatlı 😍😍😍takmayın boşver kepçe olsa da birşey mi olacak 😊
Mrs_Mert Eloo005 fotoğraflara baktım da şimdi 5 aydan sonra düzelmeye başlamış. Sanırım kendini toplayıp oturmaya başladıkça, büyüdükçe düzelmiş
Eloo005 Jument 1evet bende vazgeçtim kafasında hiç birşey tutmuyor da zaten sapka takmıştım hep hiç bir faydası olmadı
crazymommy crazymommy gerçi hala yine aynı katlanıyor kırılıyor ben düzeltiyorum o kıvrılıyor katlanıyor düzelir mi bilmiyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Eloo005 crazymommy Birşey olucağından değil ileride büyüyünce üzülür kendiside psikolojik olarak umarım düzelir
busrasilra14 Eloo005 valla benim oglum 6bucuk aylik hala kivriliyor canim cok ince ya. Bende emzirirken yatirirken falan hep dikkat ediyorum ama yine de kivriliyor 🥺